A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗАПРОШУЄМО НА СТАЖУВАННЯ ДО КОРЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ!

 Запрошуємо на стажування до Корецької міської ради! Якщо вам цікаво, як працює місцеве самоврядування, і ви прагнете творити зміни у нашій громаді, запрошуємо на двотижневе стажування у Корецьку міську раду за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

17:01 26.03.2024

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

СІМ РОКІВ. САМЕ СТІЛЬКИ МИНАЄ 26 БЕРЕЗНЯ ЯК ЗАГИНУВ У ЗОНІ АТО БОЄЦЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ, НАШ ЗЕМЛЯК, КОРЧАНИН СЕРГІЙ МОСІЙЧУК. ВІН СЛУЖИВ У ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ З СІЧНЯ 2016 РОКУ, ПРИЙМАВ УЧАСТЬ В АНТИТЕРОРИСТИЧНІЙ ОПЕРАЦІЇ НА ТЕРИТОРІЇ ДОНЕЦЬКОЇ ТА ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ. ЗАГИНУВ 26 БЕРЕЗНЯ 2017 РОКУ НЕПОДАЛІК АВДІЇВКИ, ВНАСЛІДОК ОБСТРІЛУ ОКУПАНТАМИ СИЛ АТО. ПОДІЛЯЄМО БІЛЬ ВТРАТИ. І ВИСЛОВЛЮЄМО ГЛИБОКЕ СПІВЧУТТЯ РІДНИМ І БЛИЗЬКИМ ЗАГИБЛОГО. ГОЛОВНЕ ЗАВЖДИ ПАМ'ЯТАТИ НАШИХ ГЕРОЇВ І НЕ ЗАБУВАТИ, ЗА ЩО ВІДДАЛИ НАЙДОРОЖЧЕ,- СВОЄ ЖИТТЯ!

10:53 26.03.2024

Відбулося спільне засідання постійних комісій

25.03.2024 відбулося спільне засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, податкової та регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, соціального захисту, молодіжної політики, зв’язків з політичними партіями та громадськими об’єднаннями, засобами масової інформації під головуванням Валентина Свінціцького та секретаря засідання Світлани Виннічук.

18:58 25.03.2024

Продовжується робота над оновленням стратегії розвитку: відбудеться друге засідання робочої групи

Друге засідання робочої групи з оновлення стратегії розвитку територіальної громади Корецької міської ради на 2022- 2027 роки відбудеться 21 березня 2024 року о 12.00 (відразу після засідання виконкому) у  приміщенні сесійної зали за адресою: м. Корець, пл.Київська, 5.

15:21 19.03.2024

ПАМ'ЯТАЄМО...

Сьогодні роковини загибелі нашого Захисника та Героя - Євгена Горетого.

11:34 14.03.2024

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ!

14 березня - День українського добровольця. Саме в цей день у 2014 році понад 500 бійців самооборони Майдану розпочали підготовку на одному з полігонів, щоб взяти участь у боротьбі за суверенітет та територіальну цілісність України. А зараз вже тисячі добровольців виборюють перемогу Україні.

11:08 14.03.2024

Оформлення паспортних документі за кордоном

Перший відокремлений підрозділ ДП «Документ», що належить до сфери управління Державної міграційної служби України, був відкритий у Республіці Польща, у Варшаві, й почав працювати в липні 2022 року. Його роботу запровадили в межах експериментального проєкту щодо оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон українським громадянам, які виїхали з перших днів російської агресії й перебувають за межами України.

10:30 14.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь