A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

2018 рік

Засідання сесії № 24 від 25.01.2018

 

Протокол засідання сесії

Результати відкритого поіменного голосування депутатів

№ 846 "Про затвердження порядку денного двадцять четвертої сесії Корецької міської ради"

№ 847 "Про звіт Корецького міського голови про проведену роботу в 2017 році  з  виконання повноважень відповідно до п.7, ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

№ 848 "Про звіт Корецького міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики Корецькою міською радою та її виконавчим комітетом у 2017 році"

№ 851 "Звіт про організацію роботи ДНЗ (ясла-садок) № 3 щодо створення сучасних умов утримання дітей у закладі та використання бюджетних коштів за 2017 рік"

№ 852 "Про стан проведення ремонту та утримання доріг комунальної власності Корецької міської ради  в 2017 році"

№ 853 "Про стан роботи по виготовленню Генерального плану м.Корець"

№ 857 "Про затвердження рішень виконавчого комітету і розпоряджень міського голови, які були прийняті з 01.11.2017 по 01.01.2018"

№ 858 "Про розгляд заяви Черемхи Алли Олегівни, жительки м.Корець, вул. Л.Українки, --"

№ 859 "Про  розгляд заяви  МакеєвоїЛариси  Сергіївни, жительки м.Корець, вул.Володимирська, --"

№ 860 "Про затвердження Кравчуку Юрію Васильовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  в м. Корець, вул. Миру, ---"

№ 861 "Про затвердження Марковій Інні Володимирівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул.  Українських повстанців, ---"

№ 862 "Про затвердження Сиротюк Ользі Андріївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Костельна, ---"

№ 863 "Про затвердження Сиротюку Олегу Олексійовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул.  Князів Корецьких, ---"

№ 864 "Про затвердження Стасів Ганні Матвіївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Зелена, ----"

№ 865 "Про розгляд заяви Захленюка Олега Івановича щодо надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства в  м. Корець, вул. Київська"

№ 866 "Про надання дозволу Владиці Василю Устимовичу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва та обслуговування будівель торгівлі в  м. Корець, вул. Київська, ----"

№ 867 "Про припинення договору оренди земельної ділянки у м. Корець, вул. Київська, -- шляхом його розірвання за згодою сторін"

№ 868 "Про передачу Чудак Валентині Олександрівні в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у м.Корець, вул. Київська, --"

№ 869 "Про надання дозволу КП «Корецьжитловодоканал» на розроблення детального плану території з визначенням містобудівних умов та обмежень у м.Корець, вул.Б.Хмельницького (біля РБКД)"

 

Засідання сесії № 25 від 15.03.2018

 

Протокол засідання сесії

Результати відкритого поіменного голосування депутатів

№ 870 "Про затвердження порядку денного двадцять п’ятої сесіїКорецької міської ради"

№ 871 "Про стан законності, боротьби зі злочинністю, запобіганню та протидії корупції, охорони громадського порядку в м. Корець за 2017 рік"

№ 872 "Про стан укладання договорів оренди землі з фізичними та юридичними особами та надходження орендної плати за землю у м.Корець за 2017 рік"

№ 873 "Про затвердження фінансового звіту КП «Добробут» за 2017 рік"

№ 874 "Про надання дозволу (згоди) КП «Добробут» на придбання автомобіля"

№ 875 "Про затвердженя фінансового звіту КП «Корецьжитловодоканал» за 2017 рік"

№ 876 "Про надання послуг КП «Корецьжитловодоканал» у 2017 році та ефективність їх використання для потреб громадян міста"

№ 877 "Про внесення змін до бюджету Корецької  міської ради на  2018 рік"

№ 878 "Про внесення змін до міської Програми соціально-економічного розвитку міста на 2018 рік"

№ 879 "Про внесення змін у міську Програму забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи на 2018 рік"

№ 880 "Про затвердження переліку природоохоронних заходів міського фонду охорони навколишнього природного середовища на 2018рік"

№ 881 "Про внесення змін в структуру виконавчого апарату Корецької міської ради"

№ 882 "Про внесення змін в Положення про преміювання, встановлення надбавок,  доплат, надання матеріальної допомоги та  грошової винагороди працівникам міської ради і її виконавчого комітету"

№ 883 "Про внесення змін в рішення Корецької міської ради від 27.12.2016 №489 «Про внесення змін в рішення Корецької міської ради від 19.11.2015 №15«Про умови оплати праці міського голови»

№ 884 "Про здійснення попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти"

№ 885 "Про передачу в господарське відання КП «Корецьжитловодоканал» Корецької міської ради контейнерів для збору пластика"

№ 886 "Про затвердження заходів по виконанню зауважень і пропозицій, висловлених жителями м.Корець під час звіту міського голови за 2017 рік"

№ 887 "Про внесення змін у п.2 рішення № 7 Корецької міської ради від 05.11.2015 «Про утворення  виконавчого комітету Корецької міської  ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу»

№ 888 "Про внесення змін у рішення Корецької міської ради від 21.01.2016 № 130"

№ 889 "Про внесення змін у рішення Корецької міської ради від 27.04.2017 № 586"

№ 890 "Про затвердження рішень виконавчого комітету і розпоряджень міського голови, які були прийняті з 01.01.2018 по 01.03.2018"

№ 891 "Про відкриття інклюзивної групи у ДНЗ (ясла-садок) № 3"

№ 892 "Про розгляд листа Корецького ВП Костопільського ВП  ГУНП в Рівненській обл. № 510/044/02-2018 від 12.02.2018"

№ 893 "Про розгляд заяви Ніколайчук Світлани Василівни, жительки м.Корець дружини померлого співробітника СБ України Ніколайчука Т.П.щодо приватизації квартири у приватну власність"

№ 894 "Про розгляд заяви  Уткіної Тетяни Володимирівни, жительки м.Корець, вул.Гагаріна, 1"

№ 895 "Про затвердження Клеванцю Вадиму Васильовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Володимирська, 6в"

№ 896 "Про затвердження Томащуку Сергію Павловичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Тиха, 1а"

№ 897 "Про затвердження Федькевич Наталії Михайлівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Зелена, 12"

№ 898 "Про затвердження Сайчуку Андрію Олександровичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул.Чорновола, 14"

№ 899 "Про затвердження Коробці Анатолію Михайловичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Набережна, 22"

№ 900 "Про затвердження Мамчуровському Віталію  Федоровичу  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул.  Українських повстанців, 38в"

№ 901 "Про затвердження Радовенюку Анатолію Петровичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки   в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, пров.Зелений, 30-б"

№ 902 "Про затвердження Шелегеді Вірі Іванівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки   в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул.Київська, 196"

№ 903 "Про передачу Мішурі Дмитру Васильовичу земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Гагаріна, 13"

№ 904 "Про розгляд заяви Мельник Людмили Василівни, Дідух Жармени Миколаївни, Дідуха Миколи Аркадійовича, Бурун Олени Миколаївни, щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Володимирська, 3"

№ 905 "Про вилучення з користування Яремчука Юрія Олександровича частини земельної ділянки в м. Корець, вул. Незалежності, 83"

№ 906 "Про розгляд заяви Туркова Віктора Олександровича щодо скасування рішення Корецької міської ради №833 від 22.12.2017"

№ 907 "Про надання дозволу Турковій Ліані Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної   ділянки безоплатно у власність для будівництва індивідуальних гаражів в м. Корець, вул. Київська"

№ 908 "Про надання дозволу Яремчуку Володимиру Юрійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для індивідуального садівництва в  м. Корець, вул. Незалежності"

№ 909 "Про надання  дозволу Заграничному Василю Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для індивідуального садівництва в м. Корець, вул. Старомонастирська"

№ 910 "Про надання дозволу Шелегеді Вірі Іванівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства в м. Корець, вул. Київська" 

№ 911 "Про розгляд заяви Політаєва Олександра Євгенійовича, жителя м. Корець, вул.Б.Хмельницького, 7/2"

№ 912 "Про затвердження Владиці Василю Устимовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м. Корець, вул.Київська, 160-в"

№ 913 "Про продаж ТзОВ-фірмі «Ольвія» земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі у м. Корець, вул. Героїв Небесної Сотні, 50"

№ 914 "Про розгляд звернення Корецького відділу Здолбунівської місцевої прокуратури"

№ 915 "Про розгляд звернення територіального управління Державної судової адміністрації України в Рівненській області"

№ 916 "Про надання дозволу Грабовському Руслану Петровичу на розробку детального плану території з визначенням містобудівних умов та обмежень у м.Корець, вул.Київська, 100-б"

№ 917 "Про розгляд клопотання ПСК «Корецький хлібокомбінат»

№ 918 "Про внесення змін в рішення сесії Корецької міської ради №316 від 14.07.2016"

№ 919 "Про скасування рішення Корецької міської ради від 22 грудня  2017 року № 843"

№ 920 "Про розроблення детального плану території з визначенням містобудівних умов та обмежень у м.Корець, вул.Київська (біля ДЮСШ) для будівництва та обслуговування об`єктів фізичної культури і спорту"

 

  Засідання сесії № 26 від 19.04.2018

 

Протокол засідання сесії

Результати відкритого поіменного голосування депутатів

№ 921 "Про затвердження порядку денного двадцять шостої сесії Корецької міської ради"

№ 922 "Про затвердження звіту про виконання бюджету Корецької міської ради за І квартал 2018 року"

№ 923 "Про внесення змін до бюджету Корецької  міської ради на  2018 рік"

№ 924 "Про внесення змін до міської Програми соціально-економічного розвитку міста на 2018 рік"

№ 925 "Про передачу футбольної форми Корецькій дитячо-юнацькій спортивній школі"

№ 926 "Про оцінку та прийняття на баланс Корецької міської ради основних засобів, які знаходяться за адресою: пров. Старомонастирський, 5-А"

№ 927 "Про оцінку та прийняття на баланс Корецької міської ради основних засобів, які знаходяться за адресою: вул. Київська, 61"

№ 928 "Про стан заключення договорів пайової участі замовників будівництва нерухомого майна у створенні і розвитку  інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Корець за 2017 рік"

№ 929 "Про стан розвитку підприємництва в м.Корець"

№ 930 "Про надання послуг КП  «Добробут» у 2017 році та ефективність їх використання для потреб громадян міста"

№ 931 "Про  відміну  рішення виконавчого комітету Корецької міської ради  від  20.02.2018  №  24"

№ 932 "Про надання згоди  на проведення капітального ремонту  даху ОСББ «КОРЕЦЬ-ЦЕНТРАЛЬНЕ»

№ 933 "Про надання згоди на розміщення, реєстрацію юридичної особи та здійснення діяльності КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Корецької районної ради Рівненської області"

№ 934 "Про затвердження Сірук Людмилі Миколаївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Український повстанців, 38"

№ 935 "Про затвердження Лойчуку Юрію Федоровичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул.  40-річчя Перемоги, 3"

№ 936 "Про затвердження Равському Олександру Романовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул.  Котляревського, 2а"

№ 937 "Про затвердження Виговській Вікторії Миколаївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Корчик, 6"

№ 938 "Про затвердження Панчуку Василю Григоровичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул.  С.Наливайка, 5/3"

№ 939 "Про затвердження Денеці Василю Степановичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул.  Аграрна, 13-а"

№ 940 "Про затвердження  Коробці Анатолію Михайловичу проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства  в м. Корець, вул. Набережна"

№ 941 "Про  розгляд  заяви Шаленої Галини Миколаївни, жительки м. Корець, вул.Київська, 2/7"

№ 942 "Про розгляд заяви Воят Марії Олексіївни щодо  надання  дозволу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець, пров. Князів Корецьких"

№ 943 "Про  надання  дозволу  Джурко Тетяні Петрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для ведення особистого селянського господарства в  м. Корець, вул. Тітова"

№ 944 "Про продаж Владиці Василю Устимовичу земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі у м. Корець, вул. Київська, 160в"

№ 945 "Про надання дозволу ТзОВ «Фаворит-Агро»  на розробку детального плану території з визначенням містобудівних умов та обмежень у м.Корець, вул.Київська"

№ 946 "Про внесення змін в рішення сесії Корецької міської ради №1826 від 31 серпня 2009 року"

№ 947 "Про розгляд заяви Кравчука Олександра Миколайовича, жителя м.Корець, вул. Героїв Небесної Сотні, 7"

№ 948 "Про затвердження  Бондарчук Світлані Богданівні проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва  в м. Корець, вул. Київська"

№ 949 "Про затвердження міської Програми охорони навколишнього природного середовища на 2018 рік"

№ 950 "Про внесення змін у рішення № 2 Корецької міської ради від 05.11.2015 "Про обрання  секретаріату сесії"

 

Засідання сесії № 27 від 14.06.2018

 

Протокол засідання сесії

Результати відкритого поіменного голосування депутатів

№ 951 "Про затвердження порядку денного двадцять сьомої сесії Корецької міської ради"

№ 955 "Про внесення змін до міської Програми матеріальної підтримки учасників антитерористичної операції, мобілізованих осіб, військовослужбовців та контрактників на 2018 рік"

№ 956 "Про затвердження Порядку списання об’єктів права комунальної власності територіальної громади міста Корець"

№ 957 "Про стан благоустрою міста та використання коштів на благоустрій м.Корець за січень-травень 2018 року"

№ 958 "Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Корецької міської ради на 2019 рік"

№ 959 "Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Корецької міської ради на 2019 рік"

№ 960 "Про встановлення транспортного податку на території Корецької міської ради на 2019 рік"

№ 961 "Про внесення змін в рішення Корецької міської ради від 24.06.2016 № 276 «Про затвердження тендерного комітету

та положення про тендерний комітет» "

№ 962 "Про  затвердження  розпорядження міського голови від 16.05.2018 №43-Р «Про затвердження відкоригованої частини проектно-кошторисної документації  на «Реконструкцію одної компактної установки (КУ-200) очисних споруд  м.Корець Рівненської області»

№ 963 "Про затвердження  тарифів за надання послуг та оренду торгових площ на  міських  ринках по вул. Коновальця, 24 та вул. Київська, 78"

№ 964 "Про розгляд клопотання Корецької райдержадміністрації № 01-18/1947/18 від 14.05.2018"

№ 965 "Про розгляд клопотання  Державної Установи «Центр пробації» щодо оренди службових приміщень"

№ 966 "Про  розгляд  звернення технічного департаменту Захід ПрАТ «ВФ Україна» "

№ 967 "Про розгляд клопотання Управління освіти, молоді та спорту Корецької райдержадміністрації № 01-30/498/18 від 11.06.2018"

№ 968 "Про звернення депутатів Корецької міської ради Рівненської області до Верховної Ради України щодо ухвалення Антиолігархічного пакету докорінних перетворень"

№ 969 "Про затвердження Сиротинському Владиславу Вікторовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул.  Князів Корецьких"

№ 970 "Про затвердження Лящук Раїсі Іларіонівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул.  Мічуріна "

№ 971 "Про затвердження Коробці Людмилі Василівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Мічуріна"

№ 972 "Про затвердження Кислюк Орині Павлівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул.  Гарбарська"

№ 973 "Про передачу Левандовському Богдану Вікторовичу  земельної  ділянки безоплатно у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)   в м. Корець, вул. Князів Корецьких"

№ 974 "Про розгляд заяви Троценко Марії Михайлівні про передачу земельної  ділянки безоплатно у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)   в м. Корець, вул. Заводська"

№ 975 "Про  скасування рішення Корецької міської ради від 26 травня 2016 року №260"

№ 976 "Про  надання  дозволу   Скрипник Людмилі Євгеніївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в м. Корець, вул. Київська"

№ 977 "Про  надання  дозволу  Міщуку Івану Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для ведення особистого селянського господарства в  м. Корець, вул. І.Франка"

№ 978 "Про  розгляд  заяви Войковського Олександра Петровича, жителя м. Корець, вул.Українських повстанців"

№ 979 "Про  розгляд  заяви Іллічова Романа Олександровича, жителя м. Корець, пров. Старомонастирський"

№ 980 "Про  розгляд  заяви Іллічова Романа Олександровича,жителя м. Корець, пров. Старомонастирський"

№ 981 "Про розгляд клопотання ПАТ «Державний ощадний банку України» про передачу земельної  ділянки у постійне користування для будівництва індивідуальних гаражів в м.Корець, вул. Київська"

№ 982 "Про надання дозволу Вакулічу Олегу Івановичу на розроблення детального плану територіїз визначенням містобудівних умов та обмежень у м.Корець, вул.Київська"

№ 983 "Про звільнення  КП «Корецьжитловодоканал» від сплати земельного податку на 2019 рік"

№ 984 "Про  розгляд  клопотання Директора ПП «Пластранс» Климчука В.М."

№ 985 "Про розроблення детального плану території з визначенням містобудівних умов та обмежень у м.Корець, вул.Київська(біля РБКД) для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку"

№ 986 "Про внесення змін та доповнень у рішення Корецької міської ради № 640 від 14.07.2017 «Про  розгляд звернення ТОВ «Ведекон»"

№ 987 "Про внесення змін та доповнень у рішення Корецької міської ради № 642 від 14.07.2017 «Про  розгляд звернення ТзОВ «НАУКОВО-ПРОМИСЛОВА КОМПАНІЯ «ХОУМ-НЕТ» "

№ 988 "Про внесення змін та доповнень у рішення Корецької міської ради № 641 від 14.07.2017 «Про  розгляд звернення ТзОВ «КомЛайн» "

 

 

Засідання сесії № 28 від 26.07.2018

 

Протокол засідання сесії

Результати відкритого поіменного голосування депутатів

№ 989 "Про затвердження порядку денного двадцять восьмої сесії Корецької міської ради"

№ 990 "Про затвердження звіту про виконання бюджету Корецької міської ради за І півріччя 2018 року"

№ 991 "Про внесення змін до бюджету Корецької  міської ради на  2018 рік"

№ 992 "Про виділення коштів на співфінансування проекту «Облаштування оглядового майданчика для селфі із арт-об’єктом «Я люблю Корець» та Wi-Fi зоною у районі «Замкова гора» "

№ 993 "Про  внесення змін до міської Програми соціально-економічного розвитку  міста на 2018 рік"

№ 994 "Про затвердження структури та чисельності виконавчих органів Корецької міської ради"

№ 995 "Про розроблення містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території (у складі генерального плану)  м. Корець Рівненської області» "

№ 996 "Про внесення змін в фінансовий план КП «Добробут» на 2018 рік"

№ 997 "Про затвердження Мачелюк Лілії Григорівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. 40-річчя Перемоги, 4"

№ 998 "Про затвердження Федорчук Раїсі Олексіївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Богуна, 16"

№ 999 "Про затвердження Трофимчук Олені Андріївні  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Богуна, 9"

№ 1000 "Про затвердження Міщук Тетяні Павлівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. 40-річчя Перемоги, 12"

№ 1001 "Про затвердження Яремчук Галині Василівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Берездівська, 19"

№ 1002 "Про затвердження Кравчук Галині Олександрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Гайдамацька, 3"

№ 1003 "Про затвердження Тишкевичу Володимиру Сергійовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. 50-річчя Перемоги, 21"

№ 1004 "Про затвердження Устименко Тетяні Василівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Українських повстанців, 45"

№ 1005 "Про  надання  дозволу  Дроздюку Юрію Анатолійовичу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної   ділянки безоплатно у власність для будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Київська (мікрорайон)"

№1006 "Про  надання  дозволу  Кравчук Галині Олександрівні  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для ведення особистого селянського господарства в  м. Корець, вул. Гайдамацька"

№ 1007 "Про  надання  дозволу  Мамчуровському Віталію Федоровичу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для ведення особистого селянського господарства в  м. Корець, вул. Українських повстанців"

№ 1008 "Про  надання  дозволу  Заграничному Сергію Петровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для індивідуального садівництва в  м. Корець, вул. Довга"

№ 1009 "Про  розгляд  заяви Кадлубовського Тараса Володимировича, жителя м. Корець, вул.Київська, 7/3"

№ 1010 "Про  розгляд  заяви Топорецького Миколи Миколайовича жителя м.Корець, вул. І.Франка,41-б"

№ 1011 "Про затвердження Ковальковському Миколі Гнатовичу та Ковальковській Тетяні Ігнатівні   технічної документації із землеустрою щодо поділу та об`єднання земельних ділянок   для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Героїв Небесної Сотні, 32"

№ 1012 "Про розгляд клопотання Національного банку України про припинення права постійного користування на земельну ділянку для будівництва індивідуальних гаражів в м.Корець, вул. Київська, 37"

№ 1013 "Про передачу ПАТ «Державний ощадний банк України» земельної  ділянки у постійне користування для будівництва індивідуальних гаражів в м.Корець, вул. Київська, 37"

№ 1014 "Про розгляд клопотання  ПП «Пластранс» м. Корець, вул. Київська,107-б"

№ 1015 "Про розгляд клопотання ТзОВ «Фаворит-Агро» щодо включення земельної ділянки в перелік продажу на конкурентних засадах (аукціоні)"

№ 1016 "Про скасування рішення Корецької міської ради від 11 червня 2015 року №2834"

№ 1017 "Про внесення змін в додаток до рішення Корецької міської ради від 21.04.2016 №211 «Про затвердження Положення про прядок надання у власність громадянам вільних земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд у м.Корець» "

Засідання сесії № 29 від 21.09.2018

Протокол засідання сесії

РЕЗУЛЬТАТИ  ВІДКРИТОГО  ПОІМЕННОГО  ГОЛОСУВАННЯ ДЕПУТАТІВ  29 ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ КОРЕЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ,  21.09.2018

Результати відкритого поіменного голосування депутатів

№ 1018 Про затвердження порядку денногодвадцять   дев’ятої позачергової  сесії Корецької   міської    рад 

№ 1019 Про внесення змін до бюджету Корецької  міської ради на  2018 рік

№ 1020 Про  внесення змін до міської Програми соціально-економічного розвитку  міста на 2018 рік

№ 1021 Про   надання   дозволу  Управлінню освіти, молоді та спорту Корецької райдержадміністрації на виготовлення проекту  землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури та спорту (для будівництва спортивного залу та спортивного майданчика) у  м. Корець,  вул.Київська (біля ДЮСШ)

Засідання сесії № 30 від 11.10.2018

Протокол засідання сесії

РЕЗУЛЬТАТИ  ВІДКРИТОГО  ПОІМЕННОГО  ГОЛОСУВАННЯ ДЕПУТАТІВ  

 №1022 Про затвердження порядку денного тридцятої   сесії Корецької   міської    ради

№1023 Про затвердження звіту про виконання бюджету Корецької міської ради за 9 місяців 2018 року

№1024 Про внесення змін до бюджетуКорецької  міської ради на  2018 рік

№1025 Про  внесення змін до міської Програми соціально-економічного розвитку міста на 2018 рік

№1026 Про  внесення змін у міську Програму забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи на 2018 рік

№ 1027 Про внесення змін до міської Програми охорони навколишнього природного середовища на 2018 рік

№ 1028 Про хід виконання рішення міської радивід 14 липня 2016 року № 291 «Про Програму пожежної  та техногенної безпеки міста Корець на 2016-2020 роки»

№1029 Про  затвердження  Положення  про громадські слухання в місті Корець

№1030 Про затвердження Переліку уточнених назв  вулиць,  провулків  і  площ  на території  Корецької  міської  ради

№ 1031 Про затвердження Звіту «Про оцінку майна нежитлового приміщення трансформаторної підстанції ЗТП 400 кВА за адресою: Рівненська область, м.Корець вул.Мічуріна, буд.2-Г», прийняття його на балансовий облік Корецької міської ради

№ 1032 Про затвердження розпорядження міського голови  від 17.09.2018 №71-Р «Про затвердження проектно-кошторисної документації  на капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Пушкіна в м.Корець»

№ 1033 Про затвердження розпорядження міського голови  від 17.09.2018 №70-Р «Про затвердження проектно-кошторисної документації  накапітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Ватутіна в м.Корець»

№1034 Про стан сплати заборгованості    за орендовані земельні ділянки у  м.Корець

№1035 Про екологічну безпеку та охорону навколишнього   середовища  на території  м. Корець

№1036 Про  затвердження   «Детального плану території на земельну ділянку орієнтовною площею 0,55 га у м. Корець, вул. Київська (біля ДЮСШ) для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту»

№1037 Про припинення поховань померлих на міському кладовищі по вул. Київській (біля Свято-Георгіївської церкви)

№1038 Про затвердження рішень виконавчого комітету і розпоряджень міського голови, які були прийняті з 01.03.2018 по 01.09.2018

№ 1039 Про внесення змін в фінансовий план КП «Добробут» на 2018 рік

№ 1040 Про розгляд заяви сектору культури і туризму Корецької районної державної адміністрації Рівненської області

 № 1041 Про надання КП «Корецьжитловодоканал» Корецької міської ради дозволу на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок

№ 1042 Про приєднання до ЄвропейськоїХартії рівності жінок і чоловіків ужитті місцевих громад

№ 1043 Про звернення депутатів Корецької міської ради Рівненської області  до Корецького відділення поліції, установ усіх форм власності, громадських організацій та громадян міста

№ 1044 Про затвердження Панасюк Олені Миколаївні  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Незалежності, 54

№1045 Про затвердження Гальчук Ларисі Андронівні  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництвата обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. І.Франка, 26а

№ 1046 Про затвердження Мічуді Катерині Олександрівні  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Героїв Небесної Сотні, 14

№ 1047 Про затвердження Гусевику Сергію Анатолійовичу   технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Гагаріна, 11

№ 1048 Про затвердження Марчинському Олександру Олександровичу    технічної документації із землеустрою щодовстановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Січових стрільців,13

№ 1049 Про  скасування рішення Корецької міської ради від 2 березня 2017 року №566

№ 1050 Про скасування рішення Виконавчого комітету Корецької міської ради від 26 грудня 1995 року №382

 № 1051 Про  надання  дозволу   Денисюку Віктору Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  індивідуального садівництва в  м. Корець,  вул. Коновальця

№ 1052 Про  надання  дозволу  Ковалю Степану Вікторовичу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд в  м. Корець, пров.Зелений, 17-б

№ 1053Про  надання  дозволу  Солоненку Олександру Сергійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в  м. Корець, вул. Українських повстанців

 1054 Про  надання  дозволу   Савчук Нонні Давидівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Київська

 1055Про  надання  дозволу   Миронцю Олександру Віталійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Імені Т. Ляшука

№ 1056Про  надання  дозволу   Дмитруку Віктору Михайловичуна розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Фабрична

№ 1057 Про  надання  дозволу   Дмитруку Богдану Вікторовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Фабрична

№ 1058 Про  розгляд  заяви Бондара Сергія Ігоровича,жителя м.Корець,вул.Лермонтова, 17

№ 1059  Про припинення договору оренди  земельної ділянки у м. Корець, вул. Князів Корецьких, 19а шляхом його розірвання за згодою сторін

№ 1060 Про передачу Талько Миколі Миколайовичу  земельної  ділянки  безоплатно у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)   в м. Корець, вул. Князів Корецьких, 19а

№ 1061 Про розгляд клопотання  ПП «Пластранс» м. Корець, вул.Київська,107-б щодо  зменшення ставки орендної плати  на орендовану земельну ділянку у  м. Корець, вул. Київська, 107-б та про розірвання договору оренди на земельну ділянку

№ 1062 Про розгляд звернення Корецької районної філії Рівненського обласного центру зайнятості

№ 1063  Про розгляд звернення Рівненського міжрайонного управління водного господарства

№ 1064 Про розгляд звернення Корецькій районної філії Рівненського обласного центру зайнятості про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для обслуговування приміщення та господарських будівель у м. Корець, вул. Титова, 1б

№ 1065 Про передачу безоплатно у власність ПрАТ «Рівнеобленерго»: нежитлового приміщення трансформаторної підстанції ЗТП-400 кВА та електрообладнання, які знаходяться за адресою: Рівненська область, м.Корець, вул.Мічуріна, буд.2-Г

 

Засідання сесії № 31 від 22.11.2018

Протокол засідання сесії

Протокол поіменного голосування

№ 1066 "Про затвердження порядку денного тридцять першої сесії  Корецької міської ради"

№ 1069 "Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради за  2017 рік та 10 місяців 2018 року"

№ 1070 "Про стан освітлення вулиць міста за 10 місяців 2018 року"

№ 1071 "Про  затвердження  плану  діяльності Корецької міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на  2019 рік"

№ 1072 "Про затвердження Порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у Корецькій міській раді та її виконавчих органах"

№ 1073 "Про надання дозволу Ворошеву Максиму В’ячеславовичу на розробку детального плану території з визначенням містобудівних умов та обмежень для земельної ділянки площею 0,0241 га  у м. Корець, вул. Київська, 49а,  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі"

№ 1074 "Про  розгляд  клопотання КП «Добробут» Корецької міської ради"

№ 1075 "Про  затвердження  тарифів за надання послуг та оренду торгових площ на  міських  ринках по вул. Коновальця, 24 та вул. Київська, 78"

№ 1076 "Про надання дозволу (згоди) КП «Добробут» на придбання транспортного засобу"

№ 1077 "Про розгляд заяви Уткіної Тетяни Володимирівни, жительки м.Корець, вул. Гагаріна"

№ 1078 "Про затвердження Савчук Тетяні Михайлівні   технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, пров.Пушкіна, 14"

№ 1079 "Про затвердження Гаврук Галині Федорівні   технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Наливайка, 5а"

№ 1080 "Про затвердження Воробйовій Валентині Федорівні   технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Українських повстанців, 29"

№ 1081 "Про затвердження Релігійній громаді УПЦ Київського патріархату м.Корець   технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул.Коновальця, 13"

№ 1082 "Про  розгляд  заяви Краєвської Марії Федорівни, жительки м. Корець, вул.Володимирська, 34а"

№ 1083 "Про  розгляд  заяви Фащевського Анатолія Юрійовича, жителя м. Корець, вул.І.Франка, 48"

№ 1084 "Про розгляд заяви  Бойко Алли Миколаївни про надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

№ 1085 "Про розгляд заяви  Гаврилюка Пера Васильовича про надання  дозволу   на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

№ 1086 "Про розгляд заяви  Денисюк Ніни Михайлівни про надання  дозволу   на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

№ 1087 "Про розгляд заяви  Шекель Катерини Іванівни про надання  дозволу   на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

№ 1088 "Про розгляд заяви  Шведа Богдана Михайловича про надання  дозволу   на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

№ 1089 "Про розгляд заяви  Музичука Святослава Іларіоновича про надання  дозволу   на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

№ 1090 "Про розгляд заяви  Данилюк Надії Іванівни про надання  дозволу   на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

№ 1091 "Про розгляд заяви  Лашти Дмитра Семеновича про надання  дозволу   на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

№ 1092 "Про розгляд заяви  Бендюг Олександра Івановича про надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

№ 1093 "Про розгляд заяви Опанасюка Сергія Васильовича про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

№ 1094 "Про надання дозволу Гордійчуку Олександру Анатолійовичу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної   ділянки безоплатно у власність для будівництва індивідуальних гаражів в м. Корець,  вул. Київська (мікрорайон)"

№ 1095 "Про надання дозволу Радковському Олександру Олеговичу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець, вул. Київська (мікрорайон)" 

№ 1096 "Про надання дозволу Територіальній громаді Корецького району в особі Корецької районної ради  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування у м. Корець, вул. Київська, 77"

№ 1097 "Про продаж  Євчик Оксані Петрівні земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі у м. Корець, вул. Київська, 3б"

№ 1098 "Про розгляд клопотання ПАТ «Укртелеком» щодо зниження орендної ставки"

№1099 "Про розгляд клопотання  ПП «Пластранс» м. Корець, вул. Київська,107-б надання дозволу на викуп орендованої земельної ділянки у  м. Корець, вул. Київська, 107-б"

№ 1100 "Про розгляд клопотання Управління Служби безпеки України в Рівненській області"

№ 1101 "Про розроблення детального плану території з визначенням містобудівних умов та обмежень у м.Корець, вул.40-річчя Перемоги (стадіон «Колос») для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту"

№ 1102 "Про  розгляд  клопотання ПАТ «Рівнеобленерго» щодо поновлення договорів оренди землі"

Засідання сесії № 32 від 20.12.2018

Протокол сесії

Результати поіменного голосування

№ 1103 "Про затвердження порядку денного тридцять другої сесії Корецької міської ради"

№ 1104 "Про затвердження звіту про стан  виконання  міської Програми  соціально-економічного розвитку міста  на 2018 рік, затвердженої рішенням Корецької  міської  ради  від 22.12.2017 № 805 (зі змінами  та доповненнями)"

№ 1105 "Про міську Програму соціально-економічного розвитку міста на 2019 рік"

№ 1106 "Про міську Програму відшкодування КП «Корецьжитловодоканал» Корецької міської ради  різниці в тарифах на послуги з водопостачання та водовідведення для населення на 2019 рік"

№ 1107 "Про міську Програму матеріальної підтримки учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, мобілізованих осіб, військовослужбовців та контрактників на 2019 рік"

№ 1108 "Про  міську  Програму надання  послуг та  інших видів  допомоги соціально незахищеним верствам населення на 2019 рік"

№ 1109 "Про  міську  Програму  розвитку  фізичної культури і спорту на 2019 рік"

№ 1110 "Про міську Програму культурно-мистецьких заходів, підтримки творчих особистостей та стимулювання трудових колективів міста Корець на 2019 рік"

№ 1111 "Про  міську  Програму  профілактики  злочинності та охорони громадського  порядку на  2019 рік"

№1112 "Про міську Програму висвітлення діяльності Корецької міської ради, її виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради засобами масової інформації на 2019 рік"

№ 1113 "Про міську Програму забезпечення участі Корецької міської ради в Асоціації міст України на 2019-2020 роки"

№ 1114 "Про затвердження міської Програми охорони навколишнього природного середовища на 2019 рік"

№ 1115 "Про бюджет Корецької міської ради на 2019 рік"

№1116 "Про  виконання  плану  роботи Корецької міської ради  за 2018 рік та затвердження плану роботи Корецької міської ради на 2019 рік"

№1117 "Про затвердження фінансового плану КП «Корецьжитловодоканал» на 2019 рік"

№1118 "Про затвердження інвестиційної програми КП «Корецьжитловодоканал» на 2019 рік"

№1119 "Про затвердження фінансового плану КП «Добробут» на 2019 рік"

№1120 "Про  встановлення  батьківської плати за харчування  дітей у  ДНЗ (ясла-садок) №3 на 2019 рік"

№1121 "Про розгляд електронного звернення ГО «ЦЕНТР СУСПІЛЬНИХ ДІЙ «СІВІТАС»

№1122 "Про затвердження «Детального плану території земельної ділянки по вул. Київська  в м.Корець з метою будівництва елеваторного комплексу»"

№1123 "Про  внесення змін до Статуту Корецької ЗШ І ступеня"

№1124 "Про  внесення змін до Статуту Корецької ЗШ № 1"

№1125 "Про  внесення змін до Статуту Корецької ЗШ № 3"

№1126 "Про дотримання умов договору оренди будівлі навчального корпусу Корецької ЗШ І-ІІІ ст. №3 Управлінням освіти, молоді та спорту Корецької РДА"

№1128 "Про затвердження Прядун Марії Іванівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Гагаріна, 9а"

№1129 "Про розгляд заяви Бойко Алли Миколаївни щодо надання  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

№1130 "Про  надання  дозволу   Гаврилюку Петру Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в м. Корець,  вул. Володимирська"

№1131 "Про  надання  дозволу Денисюк Ніні Миколаївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

№1132 "Про  надання  дозволу   Шекель Катерині Іванівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

№1133 "Про  надання  дозволу Шведу Богдану Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

№1134 "Про  надання  дозволу   Музичуку Святославу Іларіоновичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

№1135 "Про  надання  дозволу   Данилюк Надії Іванівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

№1136 "Про  надання  дозволу   Лашті Дмитру Семеновичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

№1137 "Про  надання  дозволу  Бендюг Олександру Івановичу   на розроблення  проекту    землеустрою щодо відведення  земельної   ділянки безоплатно у власність для будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Київська (мікрорайон)"

№1138 "Про  надання  дозволу  Опанасюку Сергію Васильовичу  на розроблення  проекту  землеустрою щодо відведення  земельної   ділянки безоплатно у власність для будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Київська (мікрорайон)"

№1139 "Про  надання  дозволу  Воробйовій Валентині Федорівні   на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для ведення особистого селянського господарства в  м. Корець, вул. Українських повстанців"

№1140 "Про розгляд заяви Топорецького Миколи Миколайовича щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м. Корець, вул. Київська, 51-а"

№1141 "Про включення земельної ділянки у м.Корець, вул.Київська в перелік ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (аукціоні)"

№1142 "Про розроблення детального плану території з визначенням містобудівних умов та обмежень у м.Корець, вул.Київська  для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства"

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь