A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

2018 рік

Засідання сесії № 27 від 14.06.2018

Проект рішення "Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2019 рік на території Корецької міської ради"

Проект рішення "Про встановлення  податку на майно в частині  плати за землю  на території Корецької міської ради на 2019 рік"

Проект рішення "Про внесення змін до міської Програми соціально-економічного розвитку міста на 2018 рік"

Проект рішення "Про розгляд клопотання  ПП «Пластранс»"

Проект рішення "Про надання дозволу Вакулічу Олегу Івановичу на розробку детального плану території з визначенням містобудівних умов та обмежень"

Проект рішення "Про  розгляд  заяви Войковського Олександра Петровича, жителя м. Корець"

Проект рішення "Про затвердження Коробці Людмилі Василівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець"

Проект рішення "Про передачу Левандовському Богдану Вікторовичу земельної  ділянки безоплатно у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець"

Проект рішення "Про надання  дозволу  Заграничному Сергію Петровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для ведення особистого селянського господарствав  м. Корець"

Проект рішення "Про надання дозволу Міщуку Івану Васильовичу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для ведення особистого селянського господарства в  м. Корець, вул. І.Франка"

Проект рішення "Про  надання  дозволу  Мамчуровському Віталію Федоровичу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для ведення особистого селянського господарства в м. Корець, вул. І.Франка"

Проект рішення "Про затвердження Лящук Раїсі Іларіонівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Мічуріна"


Проект рішення " Про внесення змін в рішення Корецької міської ради від 24.06.2016 № 276 «Про затвердження тендерного комітету та положення про тендерний комітет»

Проект рішення " Про  затвердження  розпорядження  міського голови від 16.05.2018 №43-Р «Про  затвердження відкоригованої частини проектно- кошторисної документації  на «Реконструкцію одної компактної установки (КУ-200) очисних споруд  м.Корець Рівненської області»

Проект рішення "Про звернення депутатів Корецької міської ради  Рівненської області до Верховної Ради України щодо ухвалення Антиолігархічного пакету докорінних перетворень"

Проект рішення "Про  внесення змін до міської Програми культурно-мистецьких заходів, підтримки творчих особистостей та стимулювання трудових колективів міста Корець на 2018 рік"

Проект рішення  " Про внесення змін до міської Програми матеріальної підтримки учасників антитерористичної операції, мобілізованих осіб, військовослужбовців та контрактників на 2018 рік"

Проект рішення  "Про встановлення транспортного податку на території Корецької міської ради на 2019 рік"

Засідання сесії міської ради № 28 від 26.07.2018

Проект рішення "Про  розгляд  заяви Кадлубовського Тараса Володимировича, жителя м. Корець, вул.Київська, 7/3"

Проект рішення "Про затвердження Ковальковському Миколі Гнатовичу та Ковальковській Тетяні Ігнатівні   технічної документації із землеустрою щодо поділу та об`єднання земельних ділянок   для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Героїв Небесної Сотні, 32"

Проект рішення "Про  надання  дозволу  Кравчук Галині Олександрівні  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для ведення особистого селянського господарства в  м. Корець, вул. Гайдамацька   

Проект рішення "Про затвердження Кравчук Галині Олександрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Гайдамацька, 3"

Проект рішення "Про затвердження Мачелюк Лілії Григорівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. 40-річчя Перемоги, 4"

Проект рішення "Про затвердження Міщук Тетяні Павлівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. 40-річчя Перемоги, 12"

Проект рішення "Про затвердження Трофимчук Олені Андріївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Богуна, 9"

Проект рішення "Про затвердження Устименко Тетяні Василівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Українських повстанців, 45"

Проект рішення "Про затвердження Федорчук Раїсі Олексіївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Богуна, 16"

Проект рішення "Про затвердження Яремчук Галині Василівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Берездівська, 19"

Засідання сесії міської ради № 29 від 21.09.2018

Проект рішення "Про затвердження порядку денного двадцять   дев’ятої позачергової  сесії Корецької міської ради"

Проект рішення "Про   надання   дозволу  Управлінню освіти, молоді та спорту Корецької райдержадміністрації на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури та спорту (для будівництва спортивного залу та спортивного майданчика) у  м. Корець,  вул.Київська (біля ДЮСШ)"

Проект рішення "Про  внесення змін до міської Програми соціально-економічного розвитку  міста на 2018 рік"

Проект рішення "Про внесення змін до бюджету Корецької  міської ради на  2018 рік"

Засідання сесії міської ради № 30 від 11.10.2018

Проект Рішення "Про надання дозволу Бондару Сергію на розроблення  проекту землеус.

Проект рішення "Про затвердження Гусевику Сергію Анатолійовичу   технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговуванняжитлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Гагаріна, 11"

Проект рішення "Про  надання  дозволу   Миронцю Олександру Віталійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Імені Т. Ляшука"

Проект рішення " Про затвердження Мічуді Катерині Олександрівні  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Героїв Небесної Сотні, 14"

Проект рішення "Про затвердження Панасюк Олені Миколаївні  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування

житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Незалежності, 54

Проект рішення "Про  надання  дозволу   Савчук Нонні Давидівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Київська"

Проект рішення "Про  надання  дозволу  Солоненку Олександру Сергійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в  м. Корець, вул. Українських повстанців"

Проект рішення "Про  припинення договору оренди  земельної ділянки у м. Корець, вул. Князів Корецьких, 19а шляхом його розірвання за згодою сторін"

Проект рішення "Про передачу Талько Миколі Миколайовичу  земельної  ділянки безоплатно у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)   в м. Корець, вул. Князів Корецьких, 19а"

Проект рішення "Про затвердження Переліку уточнених назв вулиць, провулків і площ на території Корецької   міської    ради

Проект рішень "Про Програму пожежної  та техногенної безпеки міста Корець на 2016-2020 роки»

Проект рішень "Про затвердження рішень виконавчого комітетуі розпоряджень міського голови, які були прийняті з 01.03.2018 по 01.09.2018"

Проект рішень "Про припинення поховань померлих на міському кладовищі по вул.Київській (біля Свято-Георгіївської церкви)

Проект рішення "Про затвердження Положення  про громадські слухання в місті Корці"

 

Засідання сесії міської ради № 31 від 22.11.2018

Проект рішення "Про розгляд заяви Уткіної Тетяни Володимирівни, жительки м.Корець, вул.Гагаріна"

Проект рішення "Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради за 2017 рік та 10 місяців 2018 року"

Проект рішення "Про  затвердження  плану  діяльності Корецької міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на  2019 рік"

Проект рішення "Про  надання  дозволу Радковській Ірині Іванівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Київська (мікрорайон)"

Проект рішення "Про надання  дозволу Радковському Олександру Олеговичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва індивідуальних гаражів в м. Корець, вул. Київська (мікрорайон)"

Проект рішення "Про  надання  дозволу Бойко Аллі Миколаївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в м. Корець, вул. Володимирська"

Проект рішення "Про надання  дозволу Гаврилюку Петру Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

Проект рішення "Про затвердження Гаврук Галині Федорівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Корець, вул. Наливайка, 5а"

Проект рішення "Про надання дозволу Данилюк Надії Іванівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

Проект рішення "Про надання дозволу Денисюк Ніні Миколаївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для  будівництва індивідуальних гаражів в м. Корець, вул. Володимирська"

Проект рішення "Про розгляд заяви Краєвської Марії Федорівни, жительки м. Корець, вул.Володимирська, 34а"

Проект рішення "Про надання дозволу Лашті Дмитру Семеновичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

Проект рішення "Про надання дозволу Музичуку Святославу Ілларіоновичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва індивідуальних гаражів в м. Корець, вул. Володимирська"

Проект рішення "Про  розгляд заяви Фащевського Анатолія Юрійовича, жителя м. Корець, вул.І.Франка, 48"

Проект рішення "Про  надання  дозволу Шведу Богдану Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

Проект рішення "Про надання  дозволу Шекель Катерині Іванівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

Проект рішення "Про надання дозволу Ворошеву Максиму В’ячеславовичу на розробку детального плану території з визначенням містобудівних умов та обмежень для земельної ділянки площею 0,0241 га  у м.Корець, вул.Київська, 49а,  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі"

Проект рішення "Про затвердження Детального плану території на земельну ділянку по вул.Київська в м.Корець з метою будівництва елеваторного комплексу"

Проект рішення "Про затвердження Порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у Корецькій міській раді та її виконавчих органах"

 

Засідання сесії міської ради № 32 від 20.12.2018

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ тридцять другої сесії Корецької міської ради сьомого скликання

Проект рішення "Про міську Програму відшкодування КП «Корецьжитловодоканал» Корецької міської ради  різниці в тарифах на послуги з водопостачання та водовідведення для населення на 2019 рік"

Проект рішення "Про  встановлення  батьківської плати за харчування  дітей у  ДНЗ (ясла-садок) №3 на  2019 рік"

Проект рішення "Про затвердження фінансового плану КП «Корецьжитловодоканал» на 2019 рік"

Фінансовий план на 2019 рік КП «Корецьжитловодоканал»

Проект рішення "Про міську Програму забезпечення участі Корецької міської ради в Асоціації міст України на 2019-2020 роки"

Проект рішення "Про  виконання плану роботи Корецької міської ради за 2018 рік та затвердження плану роботи Корецької міської ради на 2019 рік"

Проект рішення "Про внесення змін до Статуту Корецької ЗШ І ступеня"

Проект рішення "Про внесення змін до Статуту Корецької ЗШ № 1"

Проект рішення "Про затвердження інвестиційної програми КП «Корецьжитловодоканал» на 2019 рік"

Інвестиційна програма  Комунального підприємства «Корецьжитловодоканал» Корецької міської ради на 2019 рік

Проект рішення "Про міську Програму культурно-мистецьких заходів, підтримки творчих особистостей та стимулювання трудових колективів міста Корець на 2019 рік"

Проект рішення "Про  міську  Програму надання  послуг та  інших видів  допомоги соціально незахищеним верствам населення на 2019 рік"

Проект рішення "Про затвердження фінансового плану КП «Добробут» на 2019 рік"

Фінансовий план КП "Добробут"

 Пояснювальна записка до фінансового плану на 2019 рік КП «Добробут» Корецької міської ради 

Проект рішення "Про внесення змін до Статуту Корецької  ЗШ  № 3"

Проект рішення "Про затвердження «Детального плану території земельної ділянки по вул.Київська в м.Корець з метою будівництва елеваторного комплексу»

Проект рішення "Про затвердження Положення про застосування системи електронних закупівель товарів, робіт і послуг у Корецькій міській раді"

Проект рішення "Про міську Програму висвітлення діяльності Корецької міської ради, її виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради засобами масової інформації на 2019 рік"

Проект рішення "Про міську Програму матеріальної підтримки учасників операції об’єднаних сил, мобілізованих осіб, військовослужбовців та контрактників на 2019 рік"

Проект рішення "Про  міську Програму профілактики злочинності та охорони громадського порядку на 2019 рік"

Проект рішення "Про  міську Програму розвитку  фізичної культури і спорту на 2019 рік"

Проект рішення "Про  надання  дозволу  Бендюг Олександру Івановичу на розроблення  проекту  землеустрою щодо відведення  земельної   ділянки безоплатно у власність для будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Київська (мікрорайон)"

Проект рішення "Про  надання  дозволу  Опанасюку Сергію Васильовичу  на розроблення  проекту    землеустрою щодо відведення  земельної   ділянки безоплатно у власність для будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Київська (мікрорайон)"

Проект рішення "Про  надання  дозволу  Радковській Ірині Іванівні   на розроблення  проекту    землеустрою щодо відведення  земельної   ділянки безоплатно у власність для будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Київська (мікрорайон)"

Проект рішення "Про  надання  дозволу   Бойко Аллі Миколаївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

Проект рішення "Про  надання  дозволу   Гаврилюку Петру Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

Проект рішення "Про  надання  дозволу   Данилюк Надії Іванівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

Проект рішення "Про  надання  дозволу   Денисюк Ніні Миколаївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

Проект рішення "Про  надання  дозволу   Лашті Дмитру Семеновичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

Проект рішення "Про  надання  дозволу Музичуку Святославу Ілларіоновичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

Проект рішення "Про  надання  дозволу Шведу Богдану Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

Проект рішення "Про  надання  дозволу   Шекель Катерині Іванівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність  для  будівництва індивідуальних гаражів в  м. Корець,  вул. Володимирська"

Засідання сесії № 32 від 20.12.2018

Про розгляд клопотання ТзОВ «Пролісок» щодо надання дозволу на розробку детального плану території у м.Корець, вул.Київська, 18

Про включення земельної ділянки у м.Корець, вул.Київська в перелік ділянок право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (аукціоні)

Про затвердження Топорецькому Миколі Миколайовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м. Корець, вул. Київська, 51-а

Про розроблення детального плану території з визначенням містобудівних умов та обмежень у м.Корець, вул.Київська (біля арешт-майданчика) для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства

Засідання сесії № 33 від 24.01.2018

Про затвердження рішень виконавчого комітету і розпоряджень міського голови, які були прийняті з 01.09.2018 по 01.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь