A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУЛАСЯ  СЕСІЯ  МІСЬКОЇ  РАДИ

Дата: 15.06.2018 08:28
Кількість переглядів: 879

 

Фото без опису

14  червня 2018 року відбулася чергова двадцять сьома сесія Корецької міської ради сьомого скликання.

Згідно плану роботи депутати розглянули питання про стан благоустрою міста та використання коштів на благоустрій м.Корець за січень-травень 2018 року, затвердили ставки та пільги із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки,  земельного та транспортного податків на 2019 рік на території Корецької міської ради.

Фото без опису

Було обговорено та внесено зміни до бюджету міської ради на  2018 рік, міської Програми соціально-економічного розвитку міста,  міської Програми культурно-мистецьких заходів, підтримки творчих особистостей та стимулювання трудових колективів міста Корець.

Згідно внесених змін до міської Програми матеріальної підтримки учасників антитерористичної операції, мобілізованих осіб, військовослужбовців та контрактників на 2018 рік для організації оздоровлення, відпочинку і дозвілля дітей із сімей учасників антитерористичної операції на сході України, за кошти міського бюджету буде придбано чотири путівки до дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Агатівка».

На сесії затвердили Порядок списання об’єктів права комунальної власності територіальної громади м.Корець, внесли зміни у склад тендерного комітету Корецької міської ради, затвердили розпорядження міського голови від 16.05.2018 № 43-Р «Про затвердження відкоригованої частини проектно-кошторисної документації  на «Реконструкцію одної компактної установки (КУ-200) очисних споруд  м.Корець Рівненської області».

Фото без опису

Депутати розглянули заяви та клопотання, що надійшли до Корецької міської ради від жителів та організацій.

Зокрема, повторно було розглянуто клопотання Корецької райдержадміністрації про виділення приміщення для створення та функціонування Комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр Корецької районної ради Рівненської області», призначеного для дітей з особливими освітніми потребами. Було прийнято рішення виділити для ІРЦ частину гуртожитку Корецького НВК «Школа-Ліцей».

На звернення КП «Добробут» Корецької міської ради було затверджено  нові тарифи за надання послуг та оренду торгових площ на  міських  ринках по вул. Коновальця, 24 та вул. Київська, 78.

З ініціативи депутата Силіна Р.В. сесія міської ради підтримала Звернення депутатів до Верховної Ради України щодо ухвалення Антиолігархічного пакету документів.

Також сесією було розглянуто земельні питання.

Сесія пройшла у діловій, конструктивній обстановці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь