A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ПОЛИЧКИ «ДОБРОТИ»

Дата: 06.02.2019 09:51
Кількість переглядів: 859

Фото без опису   

У новому році наше містечко робить перші кроки у добрих справах.

З ініціативи Дитячої дорадчої ради при  міському голові м.Корець, за підтримки Корецької міської ради та з  метою покращення соціального захисту незахищених верств населення міста, у магазинах-маркетах «НОВУС» та  «Колібріс» облаштовуються соціальні полички «милосердя» для мешканців, які потребують продуктів та речей першої необхідності. На ці так звані полички «добра»  будь-який житель, який не байдужий до долі тих, які потребують допомоги, може покласти продукти харчування, засоби гігієни, тощо, а ті, у кого є така потреба, взяти собі найнеобхідніші продукти чи товари.

05 лютого 2019 року у магазині-маркеті «НОВУС» відбулося відкриття соціальної  полички «милосердя». Першими спонсорами у наповненні поличок стали ТОВ «НОВУС УКРАЇНА», працівники міської ради, члени Дитячої дорадчої ради при  міському голові м.Корець, ФОП Тетяна Климчук.

Фото без опису  

Корецька міська рада щиро дякує керівництву ТОВ «НОВУС УКРАЇНА», в особі генерального директора Марка Петкевича, за розуміння, підтримку та співпрацю в облаштуванні поличок «милосердя».

І основне, щоб інтерес населення до проекту «Поличка добра» не був втрачений, щоб це не залишилося одноразовою акцією, щоб ці полички не пустували, а продукти та речі не брали самодостатні громадяни. Цим проектом хочемо привчити корчан дбати про наших земляків: інвалідів, хворих, одиноких, – які через певні життєві обставини не можуть самостійно забезпечити себе навіть найнеобхіднішим. Віримо, що в людських серцях додасться віри і тепла, як у тих, хто ділиться, так і в тих, хто з вдячністю приймає допомогу ближнього.

Зроблено перший крок у добрій справі!

Просимо всіх небайдужих громадян взяти активну участь у постійному наповненні соціальних поличок «милосердя»: ті, хто мають змогу поділитися, зможуть залишити на них свій внесок.

Нехай сьогодні гаслом для нас стануть слова: «можеш – поклади, потребуєш – візьми!»


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь