A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

І ЗНОВУ ПРО «НАБОЛІЛЕ»

Дата: 16.10.2018 10:28
Кількість переглядів: 758

Фото без опису

Нещодавно через місцеву пресу прозвучало запитання, коли ж нарешті, як і в інших районних центрах Рівненщини, у Корці, буде своя фотозона «Я ЛЮБЛЮ КОРЕЦЬ»?!

 24 вересня на «старому мості» в рамках проекту «Облаштування оглядового майданчика для селфі із арт-об’єктом «Я люблю Корець» та Wi-Fi зоною у районі «Замкова гора», який у 2018 році став переможцем щорічного обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад, КП «Корецьжитловодоканал» було встановлено фотозону «Я ЛЮБЛЮ КОРЕЦЬ», як ще один знак любові до рідного міста, а любителям селфі – гарна можливість зробити на згадку фото на фоні чудових корецьких краєвидів. До фотозони на підйомі від річки Корчик вже облаштовано східці з поручнями.

 Проте новий арт-об’єкт недовго тішив своєю новизною місцевих жителів, гостей та туристів, оскільки вже через тиждень по-варварськи було пошкоджено літери невідомими особами і залишено сліди черевиків на них.

Міська рада намагається всіма силами створити яскраве, привабливе обличчя «нового Корця», який будуть знати й любити, як в Україні, так за її межами. Проте рівень нашої культури, мабуть, ще не доріс до світових стандартів: не вспіли збудувати, як умудрились зруйнувати! Таке ж відношення і до бесідки, яка була встановлена біля підніжжя замку.

Шановна громадо! Від кожного з нас залежить, яким буде наше місто, то ж закликаємо усіх жителів не бути байдужими до проявів сучасного вандалізму, зупиняти і попереджати руйнування будь-яких об’єктів на території Корця. Особливо звертаємось до вчителів навчальних закладів нашого міста: провести роз’яснювальну роботу серед учнівських колективів, з метою попередження пошкодження об’єктів благоустрою. Лише спільними зусиллями і підтримкою зможемо здійснити задуми і покращити вигляд рідного Корця і поклавши руку на серце, з чистою душею і помислами сказати: «Я ЛЮБЛЮ КОРЕЦЬ»!


Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь