A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Місячник благоустрою розпочався

Дата: 21.03.2019 10:54
Кількість переглядів: 633

Фото без опису

Благоустрій – це  візитна картка кожного населеного пункту, це показник рівня нашої культури.

Турбота про чистоту й благоустрій міста чи села  справа  кожного мешканця, особливо в ці весняні дні. Кожен з нас має змогу, витративши небагато часу,  стати корисним для суспільства і природи, навіть,  організатором невеликої акції там де проживає, чи працює. У власному дворику і за його межами, на вулиці біля  під’їзду  будинку чи установи можна організувати  прибирання  території, висадити кущі, дерева, квіти. Зокрема, показати на власному прикладі дітям потребу дбати і піклуватися про природу, підтримувати чистоту довкілля та бережно ставитися до зелених зон.

Тож запрошуємо всіх небайдужих корчан, родинами, колективами долучитись  до місячника з благоустрою, який вже розпочався у нашому місті.

Вкрай важливо відучитися від звички позбавлятися від непотребу, викидаючи його за  межі  своїх садиб. Укладайте договори на вивезення ТПВ з КП «Корецьжитловодоканал», або самостійно вивозьте на міське сміттєзвалище, попередньо проплативши за складування. По місту  встановлені контейнери для збору скла та пластику. А ще не забуваймо, що на території міста є  пункти прийому вторинної сировини.

Не маємо сумніву, що підприємці, керівники підприємств,  установ та організацій зорганізують колективи на впорядкування та озеленення своїх об’єктів. Сподіваємось, що громадські та політичні організації продемонструють свою активну позицію та візьмуть участь у місячнику,  конкретними та корисними справами засвідчать свою любов до Корця.

Велику надію покладаємо  на ентузіазм нашої молоді, яка завжди виступала ініціатором цікавих екологічних проектів, була небайдужа до проблем рідного міста.

В  рамках  місячника благоустрою будуть організовані  акції: «Посади дерево і збережи його», «Нерест – 2019», «Зарибнення – 2019». Акція  «Подаруй кущик підсніжників  місту» вже відбулася. За що міська рада  вдячна колективам освітніх закладів.

В соцмережах набуває популярності флешмоб під назвою Міжнародний челендж (#сміттячелендж, #зробичисто), який закликає людей влаштовувати прибирання сміття в різноманітних місцях. Механізм участі дуже простий: сфотографувати місце в занедбаному стані і після прибирання (фото – брудно, фото – чисто).                                                                          

Давайте зробимо світ кращим! Корчани, приєднуйтесь! Гуртуймося  до спільної справи. Корець  вартий нашої турботи та любові.

                                                                                                           Корецький міський голова

                                                                                                           Людмила Дмитрук

 

Проводиться грейдерування вулиць з білощебеневим покриттям

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

На всіх контейнерах для збору ТПВ встановлені пластикові ємкості для збору використаних батарейок та кришок від пластикових пляшок. Просимо корчан, не нищити ємкості, а використовувати їх за належністю.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь