A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУЛИСЯ ЗВІТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ТА ПУБЛІЧНІ ОБГОВОРЕННЯ ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ МІСТА НА 2019-2021 РОКИ

Дата: 25.01.2019 10:01
Кількість переглядів: 729

Фото без опису

24 січня 2019 року  відбулася  33-тя відкрита  сесія  Корецької  міської ради, на  якій  було  заслухано  звіт  міського  голови  Дмитрук Л.М. про проведену роботу в 2018 році з  виконання  повноважень відповідно до  п. 7. ст. 42 Закону  України «Про  місцеве  самоврядування в Україні» та проведено публічні обговорення з питань перспективного розвитку м.Корець на 2019-2021 роки.

Фото без опису

 Сесія проходила  у великій  залі засідань районної ради.  До обговорення звіту та перспектив розвитку долучилися голови, працівники апарату райдержадміністрації та районної ради,  представники комунальних  підприємств міста, організацій та установ, навчальних закладів, приватних підприємців, духовенство та громадськість міста.

Фото без опису

У діловій, конструктивній обстановці  було обговорено звіт міського голови за 2018 рік.  Марина Михальська, помічник-консультант народного депутата України Юрія Вознюка, зачитала лист-звернення від народного депутата, у якому він подякував міському голові,  депутатському корпусу та громаді за спільно пророблену роботу та професійну співпрацю, завдяки якій  можемо бачити реальні та якісні зміни у місті. Депутат завірив, що всіляко готовий підтримувати та долучатися до правильних ініціатив.

Фото без опису

Пройшли публічні обговорення щодо перспектив розвитку міста на 2019-2021 роки на виконання Указу Президента України  від 06.12.2018 за №412/2018 «Про додаткові заходи щодо забезпечення реформ із децентралізації влади». До присутніх звернувся голова Корецької районної державної адміністрації Сергій Черній, який окреслив перспективи розвитку району на 2019-2021 роки. В ході обговорень виступаючі звернули увагу на перспективу проведення медичної та освітньої реформи у місті, розвитку та співпраці малого і середнього підприємництва, благоустрою міста, духовного об’єднання жителів та врахування молодіжних ініціатив.

Фото без опису

Згідно річного Плану роботи  на сесії розглядалися питання:

  • про звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Корецької міської ради у 2018 році;
  • затвердження звіту  про  виконання бюджету Корецької міської ради за  2018 рік;
  • звіт про організацію роботи ДНЗ (ясла-садок) №3 щодо створення сучасних умов утримання дітей у закладі та використання бюджетних коштів за 2018 рік;
  • про стан роботи по виготовленню Генерального плану м.Корець.

Фото без опису

Сес       

      Сесія затвердила Положення про оренду окремих  елементів благоустрою міста Корець для розміщення пересувних тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності, рішення виконавчого комітету і розпорядження міського голови за період з 01.09.2018 по 01.01.2019.

     Також сесією було розглянуто звернення та клопотання, що надійшли до міської ради і земельні питання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь