A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 20.03.2019 16:07
Кількість переглядів: 608

20 березня 2019 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Корецької міської ради.

На розгляд членів виконкому було винесено питання про стан соціального захисту населення в місті.

                           

По даному питанню одним із доповідачів була Наталія Колодюк, член виконавчого комітету, заступник начальника управління, начальника відділу соціальних виплат та допомог управління соціального захисту населення Корецької райдержадміністрації. Вона розповіла, що при управлінні соціального захисту населення Корецької райдержадміністрації функціонує відділ соціальних допомог. Організація роботи відділу здійснюється за єдиною технологією прийому громадян по макету-графіку, можливо за попереднім записом по телефону або безпосередньо в управлінні. За 2018 рік відділом призначено та профінансовано різних видів допомог на суму 71 248,8 тис. грн. 

В управлінні працює комісія з призначення державних соціальних допомог та пільг. За звітний період проведено 22 засідання, на якому розглянуто 1623 звернення щодо призначення житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, та призначення пільг за фактичним місцем проживання.

З метою економії природних ресурсів, урядом запровадженно  монетизацію частини зекономлених житлових субсидій. На підставі списків надавачів житлово - комунальних послуг 1893 отримувачі субсидій подали заяви на виплату зекономлених коштів. Нараховано виплату 1893 домогосподарствам на загальну суму 1 252,0 тис.грн.

Територіальним центром за 2018 рік надано 12982 соціальні послуги 497 пенсіонерам та особам з інвалідністю міста. З початку року надано 2469 соціальних послуг 259 пенсіонерам.

                               

Також по даному питанню ще одним доповідачем був Володимир Петрук, спеціаліст І категорії з питань будівництва міської ради, який зазначив що з метою вирішення питань соціального захисту населення рішенням сесії  Корецької   міської ради було затверджено міську Програму надання  послуг та  інших видів допомоги соціально-незахищеним верствам населення на 2018 рік та програма матеріальної підтримки учасників антитерористичної операції та мобілізованих осіб на 2018 рік. Ці  програми спрямовані на забезпечення соціального захисту населення міста, шляхом надання додаткових соціальних гарантій у вигляді надання адресної грошової допомоги та проведення міських заходів до свят і пам’ятних дат.

В 2018 році для виконання цих заходів в міському бюджеті передбачено та використано видатків на суму 110000 грн.

Окрім основних питань також розглядались заяви від підприємці та жителів міста, які стосувались внесення змін в поштову адресу, поставлення на квартирну чергу, погодження розпорядку роботи об’єкту торгівлі та ін.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь