A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ДРУГА ПЕРЕМОГА КОРЧАН У ПРОЕКТІ ФОНДУ КЛИЧКО

Дата: 30.01.2019 15:10
Кількість переглядів: 674

Українці брати Клички – не тільки всесвітньо відомі чемпіони з боксу, але й активні борці за розвиток спорту та здорового способу життя в  Україні, ініціатори та меценати соціальних проектів, допомагають українським дітям відкривати свій потенціал та втілювати мрії в життя.

Один із проектів, які ініціює Фонд Кличко –  «Посилка успіху», розроблений для розвитку та підтримки спорту в Україні, в рамках якого школи отримують посилки зі спортивним інвентарем.

30 січня 2019 року «Посилка успіху»  уже вдруге відвідала  наше містечко. Переможцями цього року стала Корецька ДЮСШ на чолі із директором Тетяною Завадовською. Для тренування учнів школи отримали: 10 м’ячів (5 – футбольних, 3 – волейбольні, 2 – баскетбольні), 10 футбольних фішок, 10 спортивних командних майок, 5 скакалок, 2 насоси для накачування м’ячів, а ще для тренерів  3 свистка і 2 секундоміри.

Фото без опису

Першими протоптали доріжку до Фонду Кличко учні  Корецького НВК «Школа І-ІІ ступенів-Ліцей», які у березні 2017 року отримали таку посилку. Ліцеїсти зняли відео про те, як тренуються і завантажили ролик у соціальну мережу YouTube. Допомогли дітям їхні наставники і вірні друзі – Оксана Рогальчук, заступник директора з виховної роботи та Ірина Мосійчук, педагог-організатор Корецького НВК «Школа І-ІІ ступенів-Ліцей».

Міський голова Людмила Дмитрук, ще раз наголошує на дієвість народної мудрості: «Хто стукає, тому – відкривають!» і закликає всі освітні заклади міста до участі у проектах Фонду Кличко не тільки з отримання спортивного інвентаря, й на встановлення спортивних майданчиків. Адреса офіційного веб-сайту Фонду Кличко: http://www.klitschkofoundation.org.

Фото без опису

А Фонду Кличко і самим спортсменам хочеться висловити слова великої вдячності за підтримку нашої молоді – нашого майбутнього України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь