A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 02.07.2019 12:02
Кількість переглядів: 604

27  червня 2019 року відбулася чергова тридцять шоста сесія Корецької міської ради сьомого скликання.

Фото без описуЗгідно плану роботи депутати розглянули питання про стан організації перевезень пасажирів у м.Корець, надання послуг КП  «Добробут» у 2018 році та ефективність їх використання для потреб громадян міста, затвердили ставки та пільги із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки,  земельного, транспортного та туристичного податків на 2020 рік на території Корецької міської ради.

Фото без опису

Було обговорено та внесено зміни до бюджету міської ради на  2019 рік, міської Програми соціально-економічного розвитку міста. Із міського бюджету сесією виділено кошти на  співфінансування проекту «Облаштування велосипедного памп-треку – сучасний підхід до організації дозвілля, популяризації здорового способу життя та створення соціально-культурного осередку для  громади  м.Корець» та по об’єкту «Капітальний ремонт вулиці Гайдамацької м.Корець, Корецький район Рівненська область».

Фото без описуЗгідно внесених змін до міської Програми матеріальної підтримки учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, мобілізованих осіб, військовослужбовців та контрактників на 2019 рік для організації оздоровлення, відпочинку і дозвілля дітей із сімей учасників АТО, ООС на сході України, за кошти міського бюджету буде придбано п’ять путівок до дитячого санаторно-оздоровчого комплексу «Агатівка».

На сесії затвердили: перелік об’єктів комунального майна територіальної громади міста Корець у новій редакції; структуру та чисельність виконавчих органів Корецької міської ради; рішення виконавчого комітету і розпорядження міського голови, які були прийняті з 01.01.2019 по 01.06.2019; «Детальний   план території з визначенням містобудівних умов та обмежень для земельної ділянки площею 0,0241 га у м. Корець, вул. Київська, 49А, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».

Було внесено зміни та доповнень у Положення про постійні комісії  Корецької міської ради сьомого скликання, затвердженого рішенням Корецької міської ради від 19.11. 2015 № 11.

Сесією прийнято в комунальну власність територіальної громади  міста Корець танцювальний майданчик, який знаходиться в міському парку по вул. Київська, 65.

Фото без опису

Депутати розглянули заяви та клопотання, що надійшли до Корецької міської ради від жителів та організацій.

Також сесією було розглянуто земельні питання.

Сесія пройшла у діловій, конструктивній обстановці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь