A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

З ДНЕМ ВОЛОНТЕРА!

Дата: 05.12.2019 11:20
Кількість переглядів: 598

5 грудня,   у Міжнародний день волонтера,  слова подяки звучать на адресу тих, хто не вимагаючи винагороди, допомагає вирішувати найгостріші проблеми сьогодення. Волонтер – це покликання, спосіб життя. Сьогодні волонтери сприяють перемозі України і збереження її державності, не чекаючи за це винагороди.

Дуже приємно, що педагоги та учні м.Корця та району не залишаються осторонь проблем нашої держави. В районі проведено благодійну акцію на підтримку дітей зі Сходу «Бумеранг добра!»

Організаторами акції стали пластуни на чолі з Юрієм Новаком, до яких приєдналися учнівські та вчительські колективи навчальних закладів міста – ЗШ № 1, ЗШ № 3, НВК «Школа-Ліцей» та шкіл с.Новий Корець, с.Головниця, с.Копитів. Учні та педагоги зібрали книги, одяг та інші речі для дитячих будинків на Сході України.

Висловлюємо слова подяки всім волонтерам від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Ви витрачаєте вільні хвилини на те, щоб комусь допомогти.  Для Вас найціннішою подякою є розуміння того, що Ви реально можете врятувати людське життя. Нині, завдяки Ваші підтримці, у зоні АТО воює не тільки зброя – воює український дух, який неможливо здолати!

Кожен день хтось потребує допомоги і не тільки фінансової. Хочеться звернутися до всіх словами Максима Сас, жителя Кореччини: «Навчіться дивитися – і бачити; слухати – і чути! Робіть добрі справи!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь