A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУЛАСЬ СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 13.12.2019 10:17
Кількість переглядів: 410

12 грудня відбулась чергова 41-ша сесія Корецької міської ради. 

Перед початком роботи сесії міський голова Людмила Дмитрук наголосила, що це  останнє робоче зібрання в 2019 році.

Фото без описуПодякувала депутатам міської ради за депутатську діяльність, за роботу на благо громади і нагородила грамотами та подарунками депутатів міської ради:  Наталію Палюх, Тетяну Демчук, Івана Маркевича, Анатолія Сухляка, Юрія Кушніра.

Фото без описуФото без описуТакож були нагороджені депутати, які відстоювали честь громади міста з різних видів спорту в районній та обласній спартакіада працівників та депутатів органів місцевого самоврядування.

Основними питаннями, що розглядались сесією, були питання прийняття міських Програм та бюджету на 2020 рік, звіт про стан виконання Програми соціально-економічного розвитку м.Корець за 2019 рік.

Депутати затвердили план  діяльності  міської  ради та фінансові плани КП «Корецьжитловодоканал», КП «Добробут» на 2020 рік.

Сесією прийнято рішення про обмеження комерційного використання одноразових поліетиленових пакетів у торговій мережі міста Корець.

Комунальному  підприємству  «Корецьжитловодоканал» було передано у користування новий сміттєвоз, який отримали напередодні сесії.

Депутати прийняли два звернення: до Прем’єр-міністра України Гончарука О.В. щодо сприяння вжиття всіх необхідних заходів, щоб кошти субвенції, які вже надійшли на рахунки міської ради, не були повернуті в державний бюджет;

до голови Рівненської обласної державної адміністрації Коваля В.С. та голови Рівненської обласної ради Данильчука О.Ю. щодо сприяння у прискоренні завершення проєкту по ремонту міських очисних споруд – «Реконструкція однієї компактної установки (КУ-200) очисних споруд м.Корець Рівненської області».

Також сесією були розглянуті заяви та клопотання жителів міста.

У різному секретар ради О.Ясковець нагадала депутатам про строки подання щорічних електронних декларацій, перевірку електронних ключів для їх підпису та нових вимог щодо внесення декларантами унікального номеру запису в Єдиному демографічному реєстрі.

На завершення засідання міський голова Людмила Дмитрук привітала із наступаючими святами депутатів та їх родини, побажала міцного здоров’я, добра, достатку та сили і терпіння трудитися  на благо громади та запросила на відкриття міської новорічної ялинки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь