A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗВІТУВАЛА ПЕРЕД КОРЧАНАМИ

Дата: 31.01.2020 09:53
Кількість переглядів: 403

30 січня 2020 року  відбулася  43-тя відкрита  сесія  Корецької  міської ради, на  якій  було  заслухано  звіт  міського  голови  Дмитрук Л.М. про проведену роботу за 2019  рік з  виконання  повноважень відповідно до  п. 7. ст. 42 Закону  України «Про  місцеве  самоврядування в Україні».

Фото без описуФото без описуНа звіт прийшли представники установ, організацій, голови громадських організацій, духовенство, підприємці, небайдужі жителі міста.

Фото без описуФото без описуБув присутній  голова Гощанської селищної ради Микола Панчук, який подякував за гарні добросусідські відносини (Корець не раз приходив на допомогу Гощі).

Фото без опису

Це і не дивно, бо маємо у громадах багато спільних питань і проблем, які необхідно вирішити – це і розвиток підприємництва (вагомого джерела наповнення бюджету), екологічні проблеми, що стосуються твердих побутових відходів, проведення децентралізації та багато інших. Один у одного вчимося, багато чого вирішуємо спільно. Надіюсь на зустріч депутатських корпусів громад для обміну досвідом уже у Корці, депутати-корчани в Гощі вже побували.   

Юрій Новак, керівник пластового осередку м. Корець Української скаутської організації «Пласт», подякував міській раді за підтримку у роботі з молоддю та передачу таких необхідних для походів туристичних наметів.

Фото без опису

А депутатів попросив відшукати людей у Корці, які б допомогли у громадянській освіті дітей та вихованні нашої молоді. Користуючись нагодою Юрій Новак звернувся і до Гощанського голови з пропозицією підтримати у себе пластові осередки, щоб у майбутньому спільно об’єднатися у єдину станицю.  

Звіт міського голови за 2019 рік депутати затвердили.

Фото без опису

Згідно плану роботи  на сесії було розглянуто питання:

- про звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Корецької міської ради у 2019 році;

- зміни до бюджету Корецької міської ради на 2020 рік, до міської Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2020 рік та до міської Програми охорони навколишнього природного середовища на 2020 рік;

- затвердження переліку природоохоронних заходів міського фонду охорони навколишнього природного середовища на 2020 рік;

- стан роботи по виготовленню Генерального плану м. Корець;

- затвердження розроблених детальних планів територій: по  вул. Київська (біля РБКД) для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку;  по вул. Київська орієнтовною площею 0,2500 га для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства та по вул. Київська, 76;

- затвердження рішень виконавчого комітету і розпоряджень міського голови за період з 01.11.2019 по 31.12.2019.

Також сесією було розглянуто звернення та клопотання, що надійшли до міської ради, зокрема клопотання КП «Корецьжитловодоканал» щодо затвердження нових тарифів на послуги з водопостачання, водовідведення та інших комунальних послуг на території Корецької міської ради,  і земельні питання.

Фото без опису

Фото без описуЗагалом сесія пройшла у діловій, конструктивній обстановці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь