A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ЗБОРИ ЖИТЕЛІВ 120-ТИ КВАРТИРНОГО БУДИНКУ ПО ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА

Дата: 10.02.2020 09:42
Кількість переглядів: 435

В  п’ятницю 7 лютого о 17:00 були проведені робочі збори жителів 120-ти квартирного будинку по вул. Володимирська, 15.  Збори були ініційовані молодими сім’ями, які просять, щоб у дворі будинку облаштували дитячий ігровий майданчик. На зборах були присутні міський голова Людмила Дмитрук, заступник міського голови Іван Маркевич, головний інженер КП «Корецьжитловодоканал» Віктор Коробка, інспектор по благоустрою  міської ради Віктор Волинець.

Фото без опису
Крім того жителі, які зібрались на збори у дворі будинку, піднімали питання про вивезення ТПВ (зробити обгороджений майданчик біля  контейнерів для збору ТПВ,  незаконне винесення корчанами сміття у контейнери з сусідніх вулиць). Головне питання, яке було піднято - це питання створення ОСББ у будинку.  Міський голова повідомила, що неодноразово дане питання  піднімалось на зборах жителів, але об’єднання  так і не було створено, тільки  обрали «старшого» по будинку і «старших» у кожному з десяти під’їздів. Також вона проінформувала про «теплі кредити», які надаються  для ОСББ.

Фото без описуЯвка самих жителів на зборах залишала бажати кращого, адже щоб створити ОСББ і проголосувати за дане рішення, необхідно, щоб на зборах були присутні більше половини загальної кількості співвласників. Плануємо найближчим часом підняті питання вирішити.

Корецька міська рада просить людей, які живуть під одним спільним дахом, об'єднатися, бути більш активними для вирішення проблем і труднощів, з якими вони стикаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь