A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 19.02.2020 15:47
Кількість переглядів: 395

19 лютого 2020 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Корецької міської ради. Члени виконкому розглянули та обговорили питання порядку денного.

Фото без описуПро стан фінансово-господарської діяльності  КП «Добробут» за 2019 рік проінформував заступник директора Вадим Заверуха. За 2019 рік підприємством сплачено 1115,5 тис. грн. податків та  платежів до різних бюджетів, використано на капітальні інвестиції 172,2 тис. грн.

                      Фото без опису

Також на розгляд членів виконкому виносилось питання про стан квартирного обліку на території Корецької міської ради та затвердження списків громадян, які перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов  станом на 01.01.2020, з якого інформувала секретар виконавчого комітету Олена Остапчук. Слід зазначити, що станом на 01.01.2020 на квартирному обліку в місті перебуває 61 особа. З них: загальна черга – 25 чол., позачергове отримання житла, відповідно до ст. 46 Житлового кодексу – 25 чол. (в т.ч. молоді спеціалісти – 6, направлені на переселення з Чорнобильської зони – 1, діти, позбавлені батьківського піклування – 8, діти-сироти – 10), першочергове отримання житла, відповідно до ст. 45 Житлового кодексу – 11 чол. (інвалід дитинства – 1, інвалід ІІ групи – 1, одинока мати – 1, учасники бойових дій – 4, мати-героїня – 1, багатодітні сім’ї – 2, вчитель сільської школи – 1).

Поряд з основними питаннями розглядались і заяви від жителів міста, які стосувались надання матеріальної допомоги, присвоєння поштової адреси житловим будинкам, погодження графіків роботи торговельних закладів та ін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь