A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Місячник благоустрою в місті розпочався

Дата: 19.03.2020 11:12
Кількість переглядів: 401

В місті розпочався місячник благоустрою. Працівниками по благоустрою міської ради біля водойми в районі автовокзалу висаджено 70 саджанців лип.

                                 Фото без опису

 

                                Фото без опису

Також працівниками благоустрою міської ради з головою громадської організації «Громада Кореччини на захисті лісу та екології району» Гайдуком Анатолієм  у районі дитячого садка «Віночок» висаджені 55 саджанців берізок.

                                  Фото без опису

 

                                  Фото без опису

А біля закладу працівники дитячого садка "Віночок" висадили ялинки.

                            Фото без опису

 

                             Фото без опису

Карантин це не означає бути неохайним, запущеним та байдужим. Кожен індивідуально, не збираючись більше 10 чоловік може зробити свою хорошу справу: прибрати територію від сміття, посадити дерево чи кущ. Погода цьому сприяє і навіть просить нас.

Долучайтесь!

 

ЗВЕРНЕННЯ

виконавчого комітету Корецької міської ради до громади м. Корець

Шановні корчани, час збиратися на весняний благоустрій.

Погодні умови дозволяють розпочати заплановану толоку дещо раніше, ніж завжди.

Відтак, цьогорічний місячник з благоустрою в громаді розпочнеться з 18 березня і триватиме до 17 квітня. Як і в попередні роки, стоїть завдання згуртувати всіх жителів, підприємців, громадські та партійні організації, релігійні громади, трудові та шкільні колективи довкола спільної мети – зробити свою громаду кращою, охайнішою, затишнішою.

З метою покращення стану довкілля, упорядкування, озеленення та покращення благоустрою в місті,  Корецька міська рада закликає жителів громади організувати відповідні заходи, щоб привести до належного естетичного та санітарного стану прибудинкові території, зупинки міського транспорту, території кладовищ, спортивні майданчики, парки, території установ та підприємств, зони відпочинку.

Кожен має змогу долучитись до щорічного місячника з благоустрою і показати хороший приклад! Адже, щоб принести користь суспільству, природі, рідному місту, необхідно витратити зовсім небагато часу. Для цього потрібно впорядкувати власне подвір’я, навести лад біля під’їзду багатоквартирного будинку та на своїй вулиці. Необхідно пам’ятати, що про чистоту довкілля повинні дбати не тільки працівники з благоустрою міської ради си КП «Корецьжитловодоканал»,  які щодня підтримують порядок на вулицях, а й усі місцеві мешканці.

Звертаємось до всіх власників та користувачів земельних ділянок, щоб привести їх в належний стан, провести весняну обрізку дерев, очистити їх від сухостою та сформувати естетичний вигляд зелених насаджень.

Рибалкам пропонуємо підтримати флешмоб їхніх колег з села Рясники, Гощанського району «Прибери берег рідної річки» та прибрати ті місця, де ви любите проводити час біля річки, ловлячи рибу.

З метою створення належних умов для забезпечення утримання вулиць міста просимо прибрати будівельні матеріали, які знаходяться за межами власних земельних ділянок для проведення робіт з благоустрою міста, ремонту дорожнього покриття, грейдерування вулиць.

На території міста встановлені урни для побутових відходів, контейнери для пластику та скла, є пункти прийому вторинної сировини – не забуваймо про це!

Жителі, які утримують свійську птицю, мають котів, собак не допускайте розведення антисанітарії, прибирайте після своєї живності.

Не забувайте і про упорядкування могил рідних і близьких. Давайте відмовимось від пластикових квітів, вінків та корзин!

Будемо ж дбайливими господарями – за доброю українською традицією з приходом весни наведемо лад у нашому спільному домі. Об’єднання зусиль всіх небайдужих корчан на благо малої батьківщини має стати чудовим прикладом любові і шани до свого рідного міста.

Сподіваємось, що участь кожного у місячнику буде суттєвою і ми разом зробимо  все можливе, щоб місто розквітало і в ньому всім нам жилося затишно і комфортно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь