A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИ

Дата: 20.03.2020 14:09
Кількість переглядів: 334

22 березня кожного року оголошено  Всесвітнім  днем води, саме в цей день у різних країнах  світу проводяться заходи, присвячені підвищенню інформованості громадськості стосовно важливості збереження та освоєння водних ресурсів. 

Фото без опису

Корецька міська рада ще раз нагадує корчанам про відповідальне ставлення до чистоти річок та водойм, раціональне використання природних ресурсів. Ми не повинні  допускати засмічень берегів  та захисних смуг уздовж річок.  Кожен з нас може зробити якусь маленьку добру справу для збереження, охорони та відтворення водних ресурсів. Хтось вчасно закриє кран на кухні чи у ванній кімнаті й тим самим збереже десяток літрів чистої води, інший – викине випиту пляшку води не в річку, а в спеціальний сміттєвий контейнер, а дехто навіть очистить джерело, яке повністю замулене і може просто пересохнути. Не відмовляйтесь від добрих справ, адже все що Ви зробите  повернеться Вам сторицею. Не будьте байдужими, не будьте осторонь! Пам’ятаймо про воду не лише у цей день, а постійно, адже вона – це колиска життя, це наше все!

Фото без описуФото без опису

 

Вітаємо працівників Корецької експлуатаційної дільниці Рівненського міжрайонного управління водного господарства, а також всіх причетних, з цим днем. Нехай ваша достойна  і відповідальна праця буде гідно оцінена, адже ви слугуєте прикладом  для всіх нас. Зичимо вам міцного здоров’я, сімейного затишку  і благополуччя.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь