A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ЧИСТОТА МІСТА – ТУРБОТА МЕШКАНЦІВ!

Дата: 25.03.2020 16:45
Кількість переглядів: 335

Чи хочуть жителі міста бачити його охайним, прибраним? Питання риторичне!

Обовязок кожного з нас є турбота про чистоту та благоустрій міста. Але, не завжди  ми усвідомлюємо головну суть цього обовязку. На превеликий жаль,  окремі корчани ігнорують обов’язками з дотримання  правил благоустрою міста Корець.

Зараз період карантину, більшість жителів перебувають удома, роблять весняне прибирання на присадибних ділянках, і ми всі стали помічати, що в окремих місцях періодично накопичується сміття.

Силами міської ради біля міського кладовища було висаджено молоді ялинки, але незважаючи на це «хазяйновиті» мешканці, прибравши свої городи і могили, а також жителі мікрорайону пакетами із сміттям, закидали частину саджанців, а частину повиривали, та повикидали.

Фото без опису

Така ж ситуація із земельними ділянками біля нового кладовища – городи повичищали, а бадилля залишили лежати на межах. Хто ж його має прибрати?

Під час весняного прибирання жителі обрізають гілля дерев і замість того, щоб утилізувати  у себе на ділянці, шукають місця поза межами садиби, де його залишають.

Фото без описуШановні жителі нашого міста, є певні правила суспільного життя, яких повинен дотримуватись кожен із нас і дотримання Правил благоустрою міста Корець одне із них. Кожен свідомий мешканець повинен укласти договір на вивезення твердих побутових відходів, а в разі накопичення великої кількості сміття, гілля, відходів будматеріалів і тому подібного КП «Корецьжитловодоканал» надає індивідуальні послуги з його вивезення.

Просимо корчан навести чистоту і порядок біля своїх садиб із дотриманням Правил благоустрою м. Корець. І тільки особистою відповідальністю та спільною турботою про рідне місто ми досягнемо значного покращення благоустрою нашого міста!


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь