A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Новий механізм дистанційної оплати за послуги ЖКГ

Дата: 13.05.2020 17:11
Кількість переглядів: 266

Фото без описуПостановою Кабінету міністрів України «Про розвиток соціальних сервісів для деяких соціальних груп населення» від 8 квітня 2020 року № 287 запроваджено експериментальний проєкт щодо формування навичок та популяризації дистанційної оплати житлово-комунальних послуг серед одержувачів пенсій та грошової допомоги. Кожен, хто отримує пенсію або соціальну виплату через банківські установи, може дистанційно сплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги.

Для перерахування коштів з банківського рахунка одержувача на рахунки виконавцям послуг за спожиті житлово-комунальні послуги одержувач реєструється у системі дистанційного обслуговування або звертається на «гарячу» телефонну лінію уповноваженого банку і надає інформацію про себе для проведення ідентифікації особи уповноваженим банком.

Уповноважений банк після проведення ідентифікації особи одержувача отримує від нього інформацію про перелік житлово-комунальних послуг, які він бажає оплатити дистанційно, та необхідні дані для проведення оплати послуг з його рахунка.

Про проведену оплату житлово-комунальних послуг з банківського рахунку уповноважений банк інформує одержувача смс-повідомленням або іншим способом.

Крім того, одержувачі, які не мають доступу до дистанційної оплати житлово-комунальних послуг через системи дистанційного обслуговування уповноважених банків, мають можливість оплатити послуги через АТ «Укрпошта» під час доставки пенсії та грошової допомоги додому або замовивши відповідну послугу, в тому числі засобами телефонного зв’язку.

«Гарячі» телефонні лінії:

- АТ «Ощадбанк» 0800210800
- АТ КБ «Приватбанк» 3700
- АТ «Укрпошта» 0503601924


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь