A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВІНКА!

Дата: 29.05.2020 12:27
Кількість переглядів: 296

Фото без описуСьогодні, 29 травня 2020 року, незвично – в режимі on-line, для учнів лунає останній дзвінок!

Для багатьох школярів він сповіщає про відпочинок на канікулах, то ж хочемо побажати, щоб вони  пройшли цікаво і весело. Гарного відпочинку, набратися духовних і фізичних сил для нового етапу навчання з 1 вересня!

Для випускників цей останній дзвоник буде трішки сумним, тому що він сповістить про розставання з дитинством і про те, що вже завтра настане доросле життя.

Дорогі випускники! Вдалого Вам старту. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.

Нехай світлою буде Ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами. Хай поруч з Вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники. Бажаємо знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави!

Щирі слова подяки і Вам, шановні батьки випускників!

Разом із ними Ви пройшли довгий і непростий шлях. Раділи їхнім успіхам та перемогам, переймалися невдачами та підтримували у важку хвилину, вчасно надавали поради та сприяли духовному зростанню.

Нехай же ваші діти здійснять свої задуми, зроблять правильний професійний вибір та стануть вірними патріотами нашої держави, сприяючи її процвітанню та розквіту. 

Сердечно дякуємо вчителям за самовіддану працю, за турботу і знання, які Ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаємо Вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичимо, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром! 

Корецька міська рада щиро вітає усіх зі святом! Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією на життєві гаразди та успіхи!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь