A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Стартував фотофлешмоб для сімей "Міцна родина - сильна Україна"

Дата: 16.06.2020 16:42
Кількість переглядів: 458

Об'єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо ідеї побудови християнського шляху розвитку української держави - Всеукраїнський Собор,  розпочало масштабний фотофлешмоб "Міцна родина - сильна Україна" з метою популяризації сімейних цінностей в нашій країні.

Вже багато років поспіль Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій проводить національну ходу на захист сімейних цінностей. Цього року традиційну ходу за сімейні цінності не було можливості провести через карантин. 

Аби показати урядовцям та політикам, що питання сімейних цінностей є надзвичайно важливим для нашого народу - Всеукраїнський Собор ініціює віртуальну Ходу за сім'ю у вигляді фотофлешмобу “Міцна родина – сильна Україна”.

Усіх охочих закликають приєднуватися до зазначеної події, адже кожне  фото - це підтвердження позиції, що сім'я є центром життя, суспільного розвитку і непохитна інституція в Україні.  

На сайті Всеукраїнського Собору буде створена інтерактивна карта "Родини України за сімейні цінності", у якій висвітлюватимуться фото всіх родин, що візьмуть участь у фотофлешмобі. Клікнувши на область, у якій проживаєте, ви зможете переглянути фотогалерею родин з вашої області та свою власну світлину. 

Для участі у фотофлешмобі необхідно заповнити форму та в цій же формі прикріпити фото своєї родини ОБОВ'ЯЗКОВО З ХЕШТЕГОМ НА СВІТЛИНІ #мизасімю (написати #мизасімю та тримати в руках - креативність вітається)! Фото повинно бути не менше 500 кілобайт. 

Якщо Ви надсилаєте фото своєї родини, то це автоматично означає, що Ви надаєте право на його використання у ресурсах Всеукраїнського Собору. 

Фотофлешмоб діє до 16:00 25 червня. 

Фото учасників організатори будуть додавати у форматі онлайн на віртуальну карту, яка буде розміщена на сайті Всеукраїнського Собору. Також всі фото будуть розміщені на Фейсбук-сторінці SOBOR Art.

Крім цього, на учасників фотофлешмобу очікує розіграш цінних призів! 26 червня, під час проведення телемарафону "Міцна родина - сильна Україна", Всеукраїнський Собор розіграє багато подарунків для родин, що надіслали фото, за допомогою системи "Random.org". 

Телемарафон відбудеться 26 червня з 9:00 до 21:00 на Ютуб-каналі SOBOR Art. Учасникам фотофлешмобу потрібно бути готовими, що до них можуть зателефонувати з телестудії.

Організатором фотофлешмобу є Всеукраїнський Собор.

Партнери: Baptist Youth, U_strean, Слово про Слово, Поклик.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь