A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІТАЄМО З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

Дата: 19.06.2020 11:39
Кількість переглядів: 263

Фото без описуЩорічно у третю неділю червня відзначають День медичного працівника – професійне свято всіх тих, хто за покликом серця повязав своє життя з благородною професією медика.

Ця професія – одна з найважливіших у світі. Навчатися їй – довго та зовсім не легко, але результати цієї роботи перевершують всі очікування – це врятовані людські життя, подяки та посмішки пацієнтів і їх близьких.

Жоден найсучасніший прилад не може замінити професіоналізму та майстерності медика, співпереживання, чуйного та уважного відношення до пацієнта. 

Щиро бажаємо, щоб ваша жертовна праця, направлена на збереження людського життя,  надала кожному лікарю, фельдшеру, медичній сестрі життєвих сил, душевної крепості, впевненості у власній затребуваності та значимості. А надто у сучасних, складних умовах, коли кожен з вас, відкинувши власні турботи, ризикуючи здоров'ям та життям, самовіддано  виконував свій професійний обов’язок.  Нехай усе зроблене вами добро повертається сторицею, а у ваших родинах панує мир та злагода. Зі святом!

 

З нагоди Дня медичного працівника міський голова Людмила Дмитрук відвідала інфекційне відділення КЗОЗ «Корецька центральна районна лікарня» та передала від громади міста пральну машину BOSСH (скооперувались і купили  підприємці Кутковець Дмитро, Шендецький Валентин, Коробка Юрій Васильович, Поліщук Віталій, Грабовський Руслан та Дмитрук Людмила) і 35 комплектів постільної білизни (комплекти були закуплені членами Жіночої ради при міському голові м. Корець, працівниками міської ради, підприємцями та небайдужими корчанами).  Міський голова побажала медикам сил, наснаги, міцного здоров’я, успіхів у справі та гарного настрою.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь