A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 24.07.2020 16:03
Кількість переглядів: 438

Чергова сорок восьма сесія Корецької міської ради відбулася 23 липня.

Сесія затвердила звіт про виконання бюджету Корецької міської ради за І півріччя 2020 року, повний перелік назв вулиць та актуальної нумерації будинків в місті Корець, акти з визначення розміру збитків, заподіяних внаслідок використання земельних ділянок без правовстановлюючих документів.

Після обговорення було внесено зміни до бюджету Корецької міської ради на 2020 рік та міської Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2020 рік.

Депутати підтримали ініційовані Громадською організацією «КРО «Корець онлайн» дві місцеві ініціативи –  «Громадський автобус» та «Стела пам’яті».

Також було розглянуто земельні питання та звернення громадян.

До сесії звернулися підприємці міста з проханням надати дозвіл на проведення торгівлі поза межами території «малого» та «великого» ринків з малих архітектурних форм – палаток, які мають ідентичний правовий зміст та статус з МАФ-кіосками, торгівля з яких дозволена, щоб надати рівні можливості для здійснення торгівлі, як і підприємці, що здійснюють торгівлю з кіосків, адже і одні, і другі відносяться до малих архітектурних форм та дозволити вхід на «малий ринок» зі сторони магазину ПП Годун А.

Враховуючи, що зазначена ситуація викликає соціальну напругу серед підприємців міста та з метою якнайшвидшого врегулювання даного питання депутати вирішили звернутись до Корецького районного управління Держспоживслужби, яке контролює роботу ринків, за роз’ясненням з приводу надання дозволів на здійснення торгівлі з МАФ-палаток за межами ринків у м. Корець та бачення шляхів врегулювання зазначеної вище ситуації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь