A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ГОТУЄМОСЬ ДО СЕРПНЕВИХ СВЯТ

Дата: 04.08.2020 09:10
Кількість переглядів: 303

Серпень щедрий на свята, адже цього місяця святкуємо Міжнародний день молоді, День Державного Прапора України, День незалежності України та головне свято Корця – День міста. Це  чудове свято ми щорічно святкуємо нашою великою родиною, запрошуємо дорогих гостей розділити радість та привітати місто – іменинник, а цьогоріч ще й з ювілейною датою.  

Корективи у цьогорічне святкування вніс карантин, спричинений пандемією коронавірусу, тому масштабного святкування із запальними виступами та феєричними шоу не буде. Але локальні заходи у місті відбудуться (спортивні змагання, виступ духового оркестру, пленер художників на території замку, конкурс дитячого малюнку на асфальті, нагородження корчан за кращу благоустроєну територію та ін.). Більшість конкурсів відбуватимуться в соціальній мережі Facebook, серед них конкурс на кращу власну поезію до Дня міста Корець, конкурс на найкраще родинне фото «Три покоління роду», висвітлення фото щоб вшанувати подружні пари, які прожили в шлюбі 50 років у нашому місті – «Золоте весілля». Буде залучено великий монітор жителя міста Олега Вакуліча для показу цікавих моментів із життя міста та ін.

Як завжди, приготування починаються заздалегідь, адже хочеться все зробити якнайкраще, створити «родзинку», завдяки якій наше місто буде неповторним та незабутнім.  Та основа всіх приготувань це, звичайно, благоустрій міста. Скільки б міська влада не витрачала коштів та сил на вирішення цього питання, багато залежить від кожного корчанина особисто.  Якщо ми  ініціативні, креативні та талановиті, то спільними зусиллями вдається зробити чимало.  

Фото без описуФото без описуФото без опису

Турбота про чистоту і благоустрій громади - справа кожного мешканця. Адже впорядковані прибудинкові території, клумби, газони, позитивно впливають на настрій мешканців, віддзеркалюють обличчя міста і кожного його жителя.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЗвертаємось до кожного жителя Корецької  громади, підприємців, керівників підприємств, установ, представників громадських, політичних організацій та  релігійних громад - з  метою наведення належного порядку не стояти осторонь проблеми чистоти та благоустрою, долучитись до прибирання прибудинкових та прилеглих територій, а також прибирання кладовищ. Прибирання кладовищ є спільною роботою нас усіх. Вони займають чималу територію. Працівники з благоустрою міської ради  не в змозі прибрати її всю, так як цього року рослинності надто багато. Тож допоможіть обкосити між могилами своїх родичів, близьких, а вже загальна територія - справа їх рук.

Будьмо свідомими та відповідальними! Маємо  усвідомлювати -  щоб жити краще, потрібно і самим докладати зусилля до змін, разом  піклуватись про наш спільний дім!  В  чистоті і живеться яскравіше, і святкується веселіше!

 

З повагою та сподіванням на розуміння

 Корецький  міський голова Людмила Дмитрук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь