A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

МІСТО ГОТУЄТЬСЯ ДО СВЯТА

Дата: 17.08.2020 11:20
Кількість переглядів: 457

Місто Корець – наш спільний дім. Містечко, яке називають «східною брамою»  Волині,  невеличке, але древнє і неповторне, зі своєю цікавою історією, працьовитими і талановитими жителями, самобутнім колоритом. Завдяки спільним зусиллям громади місто з кожним роком стає привабливішим, комфортнішим для проживання, стрімко змінюється, розвивається, оновлюється.

 28 серпня цього року місто святкуватиме гарну дату – 870 років першої писемної згадки про Корець та День міста.

Щороку, у цей день, приїжджає багато гостей, друзів, корчан, які  волею долі проживають в інших містах, інших країнах, аби розділити з нами радість події, зустрітись з рідними і близькими людьми, пройтись по знайомих з дитинства вулицях Корця, відчути гостинність рідної землі. А місто завжди завчасно готується до зустрічі гостей.

Цьогоріч, розповсюдження коронавірусної інфекції внесло корективи не тільки у святкування річниці міста, але і у звичний режим життя кожного із нас. Незважаючи на таку обставину, Корецька міська рада, виконавчий комітет спільно з колективами комунальних підприємств, дотримуючись карантинних обмежень, щодня організовують і проводять комплекс запланованих у місті робіт, не призупиняючи надання комунальних та адміністративних послуг. Виконуються роботи по будівництву і ремонту доріг і тротуарів, вуличного освітлення, територій закладів і установ, благоустрою парків та скверів, ремонту та облаштуванню дитячих майданчиків та ін.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуЗапрошуємо мешканців міста, колективи підприємств, власників приватних  осель долучитись до доброї справи благоустрою території  міста, яке стане подарунком до Дня його народження. Адже упорядкована, охайна територія це візитівка кожного населеного пункту. Санітарний стан вулиць,  майданів,  територій приватних осель, їх охайність і впорядкованість– ознака доброго господаря. Разом маємо турбуватися про чистоту у місті, у якому живемо.

Поряд з тим, в умовах карантину День міста не відбудеться у звичному

форматі. Через карантинні обмеження чимало заходів перемістилось у формат онлайн.

Зокрема, оголошено конкурси:

- на найкраще родинне фото «Три покоління роду»;

- на кращу власну  поезію про місто.

Планується відзначення подружніх пар корчан, які прожили півстоліття разом і у 2020 році святкують «золоте весілля», кращих садиб, територій біля організацій та установ.

На території замку відбудеться художній пленер «Корець: 20 років по тому».

У центрі міста буде проведено конкурс дитячого малюнка на асфальті: «Сонячне місто моє».

У міському парку прозвучить «Корецька музична вишиванка» у виконанні духового оркестру КЗ «Корецький районний будинок культури  і дозвілля».

«Веломандри містом» здійснять велолюбителі та члени ГО «ВЕЛОКЛУБ ВЕЛОШОК».

На протязі дня на рекламному моніторі у центрі міста можна буде ознайомитись із корчанами, які удостоєні звання «заслужений», кращими творчими колективами міста, переглянути найкращі упорядковані території біля садиб жителів  та подивитися на місто Корець з висоти пташиного польоту.

Шановні корчани, запрошуємо долучитися до заходів!

Наше місто живе і рухається вперед. Всі ми працюємо для того, щоб Корець з кожним роком ставав кращим і комфортнішим для його мешканців.

Головна цінність міста – це люди, які тут живуть та працюють, люди, які відвідують місто та захоплено діляться враженнями про Корець, люди, які хочуть повертатися сюди, люди, які хочуть розвивати своє місто!

Шануймося, бо ми того варті!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь