A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ЗАПУЩЕНО НОВИЙ СЕРВІС - ГІД З ДЕРЖАВНИХ ПОСЛУГ

Дата: 04.09.2020 15:57
Кількість переглядів: 265

Фото без опису27 серпня 2020 року запущено сервіс - Гід з державних послуг — інформаційний онлайн портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Гід з державних послуг (https://guide.diia.gov.ua/) на порталі „Дія” містить повну та достовірну інформацію щодо 1000 державних послуг — про місце, спосіб, строк, вартість, результати отримання послуг, а також необхідні документи та спосіб оскарження їх результатів. Він суттєво спрощує пошук важливої інформації для громадян, адже дані про послуги упорядковано за 17 категоріями залежно від сфери діяльності. Серед найпопулярніших - соціальний захист, громадянство та міграція, діяльність бізнесу та громадських формувань, транспорт, сфера інтелектуальної діяльність, фінанси та податки.

Інформація згрупована за 36 життєвими подіями. Якщо громадянин хоче придбати автомобіль, планує народження дитини чи переїзд на нове місце проживання, планує відкрити специфічний бізнес – усю необхідну інформацію щодо офіційних реєстрацій та отримання необхідних послуг можна легко знайти на порталі.

Гід продовжує поповнюватися послугами та життєвими подіями. У випадку, коли відвідувач сайту не знайшов інформацію про необхідну послугу, необхідно заповнити форму зворотнього зв’язку на сайті, щоб дана послуга швидше з’явилася у переліку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь