Корецька міська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

ДО ВІДОМА КОРЧАН!

Дата: 28.12.2020 07:53
Кількість переглядів: 290

Фото без опису23 грудня у місті Корець по вулиці Героїв Небесної Сотні, 23 для споживачів природного газу відкрив двері сучасний центр обслуговування «104.ua Клієнтський простір».  

Увесь спектр послуг з розподілу газу та його постачання зможуть отримати 6,5 тис.  споживачів Корецького району. У комфортному та забезпеченому всім необхідним приміщенні, відвідувачів обслуговують кваліфіковані фахівці.

«Ми перейшли на новий формат якісного, повного та швидкого обслуговування клієнтів. Головне, що клієнтський простір 104ua це не абонентська служба, до якої звикли споживачі. Це зовсім інший сервіс та умови, де вам нададуть весь комплекс інформації по рахунках, допоможуть замовити необхідну проєктну документацію, проконсультують з будь-якого питання, зареєструють в онлайн-сервісах, тощо. На даний час АТ «Рівнегаз» здійснює доставку газу до домоволодінь 265 тисяч споживачів. І 95% з них мають можливість отримувати весь спектр послуг з газових питань у таких клієнтських просторах» - повідомив Голова правління АТ «Рівнегаз» Петро Дубас.

Загалом на Рівненщині працює вже 12 таких клієнтських центрів: у Рівному, Дубні, Здолбунові, Сарнах, Костополі, Березно, а з грудня цього року в Млинові, Рокитному, Демидівці, Радивилові, Острозі та Корці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь