A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУЛИСЯ НАВЧАННЯ НОВОПРИЗНАЧЕНИХ СТАРОСТ

Дата: 13.01.2021 08:55
Кількість переглядів: 357

У переддень різдвяних свят, 5 січня 2021 року, у Корецькій міській раді відбулось навчання  новопризначених старост  старостинських округів  Корецької територіальної громади, які  розпочали свою діяльність з 01 січня 2021 року.

Секретар  міської ради Валентина Павлюк  ознайомила  посадових осіб місцевого самоврядування   із  засадами    організації   їх   діяльності,   правового   статусу   і відповідальності, правами та обов′язками.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Добровольський  довів до відома старост порядок взаємодії з метою вирішення питань життєдіяльності населених пунктів, зокрема, у сфері охорони здоров′я,  соціального захисту,  пенсійного фонду, державної податкової інспекції, транспортного сполучення, енергетики, газопостачання, поліції, служб утримання та експлуатації доріг, держпродслужби, тощо, повідомив їх контактні телефони.

Заступник начальника управління соцзахисту населення Наталія Колодюк  повідомила  про особливості оформлення   допомог, соціальних виплат, житлових субсидій у 2021 році.

Інспектор з благоустрою міської ради Людмила Щербяк  ознайомила старост з Правилами благоустрою Корецької територіальної громади та порядок  їх дотримання  у старостинських округах.

Спеціаліст міської ради Наталія Юрчук  повідомила про Правила реєстрації місця проживання громадян та вчинення старостами  необхідних дій і складання документів, передбачених чинним законодавством при здійсненні  зазначених повноважень.

Кожен староста отримав  печатку старостинського округу, на який поширюються його повноваження.

З метою забезпечення належного представництва інтересів жителів населених пунктів, що увійшли до Корецької   територіальної громади, такі навчання зі старостами заплановано   проводити регулярно із залученням фахівців  різних сфер та галузей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь