Корецька міська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ У СФЕРІ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ КОРЕЦЬКОЮ ТЕРИТОРІАЛЬНОЮ ГРОМАДОЮ

Дата: 03.02.2021 16:53
Кількість переглядів: 205

3 лютого 2021 року  у Корецькій міській раді було проведено засідання круглого столу  із фахівцями департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської обласної державної адміністрації  щодо забезпечення Корецькою територіальною громадою реалізації державної політики соціального захисту населення в межах своїх повноважень.

Фото без описуФото без опису

На зазначеній зустрічі міський голова Людмила Дмитрук та керівники новостворених при Корецькій міській раді  комунальних установ та відділів: відділу соціального захисту населення; служби у справах дітей, центру надання адміністративних послуг, комунального закладу «Корецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) обговорили станнадання  послуг населенню  у сфері  соціального захисту. Зокрема, встановлення при ЦНАПІ Корецької міської ради  програмного комплексу «Соціальна громада» для надання адміністративних послуг соціального характеру, в якому наразі вже оброблено перші справи за заявами громадян.З метою надання  соціальних послуг  мешканцям сіл за їх місцем проживаннядо роботи  з цим  програмним комплексом  заплановано  залучити старостинські округи.

Для розвитку системи надання адміністративних послуг населенню через співпрацю з Міністерством соціальної політики також планується  здійснювати видачу паспортів громадянина України,  паспортів громадянина України  для виїзду за кордон та видачу водійських посвідчень.

Обговорено також шляхи співпраці щодо оздоровлення дітей, інвалідів, які мешкають у Корецькій територіальній громаді, за відповідною Програмою, затвердженою  Корецькою міською радою на 2021 рік., зокрема,   і в комунальному закладі «Рівненський обласний центр комплексної реабілітації Рівненської обласної ради», що в с. Олександрія Рівненського району Рівненської області.

Розглянуто рекомендації департаменту про потребу введення  фахівців соціальної роботи у Корецькій територіальній громаді.

Директор департаменту розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської обласної державної адміністрації Юлія Шигорева висловила подяку  спеціалістам, керівникам відділів, установ та особисто міському голові Людмилі Дмитрук за проведену роботу  у сфері реалізації  соціальної, молодіжної  політики, а  також розвитку адміністративних послуг населенню   у короткі строки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь