Корецька міська територіальна громада

Рівненська область, Рівненський район

РОБОТА МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 04.02.2021 14:30
Кількість переглядів: 299

   Корецька міська рада доводить до відома населення територіальної громади про наступне:  протягом січня 2021 року відбулося два  пленарних засідання сесій міської ради восьмого скликання, яким передували засідання постійних  комісій за їх відповідним профілем.

   На сесії міської ради від 15.01.2021 року розглянуто 131 питання, за результатами їх розгляду ухвалено 128 рішень, з них 56- щодо вирішення земельних питань, інші стосуються життєдіяльності громади у різних галузях та сферах, зокрема, прийнято у комунальну власність територіальної громади заклади освіти: всі загальноосвітні школи, розташовані на території громади, Корецьку дитячо-юнацьку спортивну школу, комунальний заклад «Мистецька школа»,комунальну установу «Корецький інклюзивно-ресурсний центр»;

заклади культури, на базі яких створено комунальний заклад «Центр культури, дозвілля, туризму, бібліотечної та музейної справи» Корецької міської ради;

установи соціальної сфери: Служби у справах дітей, відділу соціального захисту населення, комунального закладу «Корецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Корецької міської ради.        

   Прийнято також у комунальну власність заклади медицини: КНП «Корецький центр первинної медико-санітарної  допомоги»  та КНП «Корецька міська лікарня».

Засновником та власником  зазначених установ, закладів, які пройшли державну реєстрацію визначено Корецьку територіальну громаду в особі Корецькоїміської ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису

   На сесії міської ради від 29.01.2021 року розглянуто 92 питання, за результатами їх розгляду ухвалено 90  рішень, з них 54- щодо вирішення земельних питань. 

Зокрема, розглянуто питання про стан фінансового, медичного та кадрового забезпечення КНП «Корецька міська лікарня» станом на 01 січня 2021 року та алгоритм дій закладу у 2021 році, яким зобов’язано проінформувати Корецьку міську раду про вжиті заходи щодо укладення договорів (пакетів медичних послуг) з Національною службою здоров’я України на 2021 рік, забезпечити фізичну доступність до будівель КНП «Корецька міська лікарня» для людей з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення, довести до відома населення через вебсайт медичного закладу, газету «Вісник Кореччини» та шляхом розміщення на інформаційному стенді у приміщенні лікарні в загальнодоступному для громадян місці перелік безкоштовних медичних послуг, які надає КНП «Корецька міська лікарня».

Також при КНП  «Корецька міська лікарня» Корецької міської ради утворено спостережну раду, затверджено Положення про її діяльність та персональний склад.

Внесено доповнення до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Корецький  центр первинної медико - санітарної допомоги» на 2021 рік» для отримання безкоштовної безповоротної медичної допомоги на придбання лікарських засобів для хворих ,які потребують паліативної допомоги за призначенням лікарів Корецького центру первинної медико - санітарної допомоги та лікарів- фізичних осіб підприємців, надавачів первинної медичної допомоги.

    За результатами  проведеного подвірногоопитування мешканців с. Сапожин про відокремлення їх населеного пункту  від Крилівського старостинського округу з метою приєднання його до складу Користівського старостинського округу для забезпечення представництва інтересів жителів населених пунктів, що увійшли до Корецької  міської територіальної громади з адміністративним центром у місті Корець, с. Сапожин приєднано до Користівського старостинського округу.

     Прийнято у комунальну власність Корецької територіальної громади майно, права та обов′язки вісімнадцяти сільських рад сільських рад, що увійшли шляхом приєднання до складу Корецької міської ради.

 Встановлено  порядок проведення зібрань громадянами, громадськими організаціями, політичними партіями та проведення днів прийому депутатами всіх рівнів, їх помічниками –консультантами в приміщенні Корецької міської ради, яким передбачено вільне безоплатне використання залу засідань в приміщенні Корецької міської ради для проведення зборів, зустрічей, конференцій, днів прийому громадян, тощо за попереднім погодженням із виконавчим апаратом ради у вільний від використання час за його прямим призначенням.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь