A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУЛИСЯ КОНКУРСИ НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД

Дата: 24.02.2021 16:21
Кількість переглядів: 272

Сьогодні, в приміщенні Корецької міської ради, відбулися конкурси на заміщення вакантних посад посадових осіб Корецької міської ради – начальника відділу інформаційної політики, технологій та захисту інформації Корецької міської ради (1 шт. од.), начальника Архівного відділу Корецької міської ради (1 шт. од.), директора (керівника) КЗ «Центр культури, дозвілля, туризму, бібліотечної та музейної справи» Корецької міської ради (1 шт. од.), та головних спеціалістів Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корецької міської ради (2 шт. од.).

На заміщення вакантної посади головного спеціаліста Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту документи подано від однієї особи -  Палюх Наталії Георгіївни, яка наразі займає посаду головного спеціаліста відділу освіти Корецької РДА.

На заміщення вакантної посади головного спеціаліста (методиста) Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту документи подано також від однієї особи -  Башинської Алли Іванівни, яка наразі займає посаду методиста Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

На заміщення вакантної посади начальника відділу інформаційної політики, технологій та захисту інформації документи подано від двох осіб -  Власюка Олега Петровича, тимчасово безробітного та Савченка Тараса Леонідовича, який наразі займає посаду головного спеціаліста Управління державної казначейської служби України у Корецькому районі Рівненської області.

Савченко Тарас Леонідович на конкурс не з’явився.

На заміщення вакантної посади начальника Архівного відділу документи подано від однієї особи – Гопанчук Катерини Вікторівни, тимчасово безробітної.

На заміщення вакантної посади директора (керівника) КЗ «Центр культури, дозвілля, туризму, бібліотечної та музейної справи» документи подано від однієї особи – Годюк Вікторії Олександрівни, завідувача музею КЗ «Центр культури, дозвілля, туризму, бібліотечної та музейної справи» Корецької міської ради.

На підставі проведених іспитів, конкурсною комісією було вирішено рекомендувати міському голові призначити:

на посаду начальника відділу інформаційної політики, технологій та захисту інформації Корецької міської ради -  Власюка Олега Петровича;

на посаду начальника Архівного відділу Корецької міської ради  - Гопанчук Катерину Вікторівну;

на посаду директора (керівника) КЗ «Центр культури, дозвілля, туризму, бібліотечної та музейної справи» Корецької міської ради – Годюк Вікторію Олександрівну;

на посаду головного спеціаліста Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корецької міської ради  - Палюх Наталію Георгіївну;

на посаду головного спеціаліста (методиста) Відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Корецької міської ради  - Башинську Аллу Іванівну.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь