A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУЛАСЬ НАРАДА-СЕМІНАР З СУБ’ЄКТАМИ ГОСПОДАРЮВАННЯ

Дата: 11.03.2021 17:37
Кількість переглядів: 475

Сьогодні в приміщення міської ради відбулась нарада-семінар з суб’єктами господарювання, що займаються бджільництвом, вирощуванням сільськогосподарських культур щодо дотримання законодавства в частині використання пестицидів, агрохімікатів, інших засобів захисту рослин.

Фото без описуФото без описуСеред присутніх були начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Корецького управління Юрій Мацько, начальник Корецької РДЛВМ, начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Корецького управління Микола Величко, представники агроформувань – ТОВ «Устя-Агро», ТОВ «Агро-Устя», ТОВ «Полісся-Гарант», ТОВ «Агро-Корець», ТОВ «Фаворит-Агро», члени громадських об'єднань, старости старостинських округів Корецької міської ради ,  пасічники.

Зі вступним словом до присутніх звернувся заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Добровольський.

На нараді йшлося про застосування та використання пестицидів, агрохімікатів, інших засобів захисту рослин суб'єктами господарювання, що здійснюють діяльність у сфері вирощування с/г культур. Про необхідність паспортизації бджолопасік, їх державної реєстрації як потужностей, що використовуються для промислового вирощування.

До присутніх доведено алгоритм дій при підозрі отруєння бджіл пестицидами.

Було висловлено намір створити постійну комісію при ТГ з питань бджільництва, в тому числі: щодо встановлення випадків загибелі бджіл.

Обговорено план господарської діяльності спілки пасічників Корецької громади на 2021 рік та меморандум щодо співпраці між сільгоспвиробниками та спілкою пасічників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь