A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВАКЦИНАЦІЯ COVID-19

Дата: 17.03.2021 15:22
Кількість переглядів: 332

   Сьогодні, 17 березня, відбувся другий виїзд мобільної бригади Гощанського центру ПМСД, для проведення вакцинації проти COVID-19 в Корецькій територіальній громаді.
   Під час першого виїзду було вакциновано 20 осіб, сьогодні – 30, вакциною індійського виробництва AstraZeneca.
   Серед них – голова Корецької територіальної громади Людмила Миколаївна Дмитрук, головний лікар КНП «Корецького центру ПМСД» Олег Олександрович Ільчук, медичний персонал, вчителі, працівники поліції та бажаючі корчани.


   Доводимо до відома жителів громади, що відповідно до наказу МОЗ України від 11.03.2021 № 443 «Про внесення змін до Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію COVID-19 в Україні у 2021-2022 роках», крім людей (пріоритетної групи ризику) до вакцинації можливо залучати: 
   1)  учасників бойових дій, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях;
  2)  народних депутатів України, керівників центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрацій, обласних рад, органів місцевого самоврядування, лідерів і представників релігійних організацій;
   3) видатних письменників, журналістів, спортсменів, музикантів, акторів, співаків, інших діячів сфери культури, старших 60 років».
    Шановні корчани, звертаємось до Вас! Ми знаємо, що вакцинація – це добровільний вибір та поважаємо право кожної людини на це. У всесвітній мережі існує багато різноманітної інформації стосовно вакцинування проти COVID-19.
   Але ми всеодно закликаємо Вас вакцинуватись, щоб попередити захворюванння, особливо його тяжкі форми, з летальними наслідками.
   Віримо, що вакцинація вкрай важлива для подолання пандемії коронавірусу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь