A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ДЕКЛАРУВАННЯ!

Дата: 22.03.2021 15:50
Кількість переглядів: 248

   Корецька міська рада повідомляє, що з 1 січня 2021 року розпочався черговий етап подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2020 рік.

   Звертаємо увагу суб’єктів декларування, що відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» (далі – Закону) суб’єкти декларування зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному вебсайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – декларація), за минулий рік за формою, яку визначає Національне агентство.

   Декларація заповнюється та подається особисто суб'єктом декларування через власний персональний електронний кабінет суб'єкта декларування (https://portal.nazk.gov.ua/login) у системі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, шляхом заповнення електронної форми.

Звертаємо Вашу увагу щодо внесених змін до Закону України «Про запобігання корупції», в тому числі і щодо фінансового контролю, викладеного в розділі VІІ цього Закону та необхідності перевірки терміну дії та Вашого ЕЦП для роботи з Реєстром.

   Частиною четвертою статті 45 Закону визначено, що упродовж семи днів після подання декларації суб’єкт декларування має право подати виправлену декларацію, але не більше трьох разів.

   Якщо у Вас виникають питання по роботі з Єдиним державним реєстром декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, НАЗК розробило загальні рекомендації при роботі з Єдиним державним реєстром декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, з якими Ви можете ознайомитися на Офіційному вебсайті Національного агентства з питань запобігання корупції https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/.

   Разом з цим, повідомляю, що чинним законодавством передбачено кримінальну та адміністративну відповідальність за декларування недостовірної інформації або порушення вимог фінансового контролю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь