A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

БЛАГОУСТРІЙ МІСТА

Дата: 24.03.2021 13:10
Кількість переглядів: 313

 

   17 березня  2021 року   відбулось чергове  засідання  виконавчого комітету Корецької міської ради, де відповідно до Закону України «Про благоустрій населених  пунктів»  прийнято   рішення   № 39 щодо  проведення місячника з благоустрою та Дня довкілля  у Корецькій територіальній громаді, яким визначено, що  з 01.04.2020 по 30.04.2020  проводитиметься місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території Корецької громади, а 23.04.2020 та 28.04.2020 –  дні проведення  толоки з благоустрою на території громади. Також  затверджено склад робочої комісії, заходи проведення місячника з благоустрою та  закріплено території для прибирання  за організаціями, установами, підприємствами   під час цього місячника.

   

 

ЗВЕРНЕННЯ

виконавчого комітету Корецької міської ради до територіальної громади

 

Шановні жителі громади, час збиратися на весняний благоустрій!

Як дбайливі господарі, за доброю українською традицією, з приходом весни наведемо лад у нашому спільному домі, візьмемо активну участь у місячнику з благоустрою, озеленення  та поліпшення естетичного стану  території.

 Цьогорічний місячник  в громаді розпочнеться з 1 квітня і триватиме до 30 квітня. Як і в попередні роки, стоїть завдання згуртувати всіх жителів громади, підприємців, громадські та партійні організації, релігійні громади, трудові та шкільні колективи довкола спільної мети – зробити свою громаду кращою, охайнішою, затишнішою.

            Кожен має змогу долучитись до  гарної справи  і показати хороший приклад! Адже, щоб принести користь суспільству, природі, рідному місту та селу, необхідно витратити зовсім небагато часу. Для цього потрібно впорядкувати власне подвір’я та навколо, навести лад біля установи, під’їзду багатоквартирного будинку, в парку та на своїй вулиці. Необхідно пам’ятати, що про чистоту довкілля повинні дбати не тільки працівники з благоустрою міської ради та комунальних підприємств,  а й усі місцеві мешканці.

Звертаємось до всіх власників та користувачів земельних ділянок, щоб привести їх в належний стан, провести весняну обрізку дерев, очистити їх від сухостою та сформувати естетичний вигляд зелених насаджень.

З метою створення належних умов для забезпечення утримання вулиць громади прибрати будівельні матеріали, які знаходяться за межами власних земельних ділянок для проведення робіт з благоустрою, ремонту дорожнього покриття, грейдерування вулиць.

На території міста встановлені урни для побутових відходів, контейнери для пластику та скла, є пункти прийому вторинної сировини(скло, пластик, папір, метал) – не забуваймо про це!

Жителі, які утримують свійську птицю, мають котів, собак, не допускайте розведення антисанітарії, прибирайте після своєї живності.

Не забувайте і про упорядкування могил рідних і близьких. Давайте відмовимось від пластикових квітів, вінків та корзин, посадимо живу рослинність!

Об’єднання зусиль всіх небайдужих жителів на благо малої батьківщини має стати чудовим прикладом любові і шани до свого рідного краю.

Сподіваємось, що участь кожного у місячнику буде суттєвою і ми разом зробимо  все можливе, щоб громада розквітала і в ній всім нам жилося затишно і комфортно.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь