A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Оприлюднення проєкту регуляторного акта

Дата: 25.03.2021 16:27
Кількість переглядів: 266

Фото без описуОприлюднення проєкту регуляторного акта - проєкту рішення  виконавчого комітету Корецької міської ради «Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в межах Корецької територіальної громади».

Представлений регуляторний акт передбачає забезпечення виконання вимог чинного законодавства щодо визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на  автобусних маршрутах загального користування в межах Корецької територіальної громади; створення конкурентного середовища серед юридичних осіб, які спроможні забезпечувати належну підготовку матеріалів для проведення відповідного конкурсу та матеріалів для подальшого встановлення відносин між Організатором перевезень та автомобільним перевізником – переможцем конкурсу.

Проєкт регуляторного акта буде розміщено на офіційному веб сайті міської ради http://koretska.gromada.org.ua/news/1616682647/.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань приймаються у термін до 30.04. 2021 року включно за поштовою адресою - вул. Київська, 69, м. Корець та електронною адресою - mkorec850@ukr.net та Державної регуляторної служби України за адресою вул. Арсенальна, 9/11,    м. Київ, електронна адреса- inform@drs.gov.ua, тел.: 239 76 40.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь