A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Корецька міська рада інформує

Дата: 05.04.2021 19:36
Кількість переглядів: 325

  02.04.2021 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Корецької міської ради, на якому розглянуто наступні питання.

   Зокрема, затверджено Положення про опікунську раду та її склад при виконавчому комітеті Корецької  міської ради.

   Про організацію роботи щодо обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів  у Корецькій громаді інформувала Наталія Палюх  головний спеціаліст відділу освіти  Корецької міської ради.

    Відповідно до Закону України «Про бджільництво», Інструкції з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі, та сільського господарства України від 19.02.2021 № 338 «Про деякі питання у сфері бджільництва» створено постійно діючу комісію з питань бджільництва у Корецькій територіальній громаді та Положення про її діяльність. Комісію очолив Юрій Добровольський,  заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів.  До складу  цієї комісії увійшли голова, заступник голови та секретар ГО «Спілка пасічників Корецького району»,представники відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Корецького управління Держпродслужби в Рівненській області, Інна Харченко, начальник відділу земельних відносин, благоустрою та екології міської ради, Сергій Данилюк, начальник юридичного відділу міської ради, Юрій Несен, заступник начальника відділення поліції №7 Рівненського районного управління поліції ГУ НП в Рівненській області (за згодою), а також  староста населеного пункту старостинського округу та користувач сільськогосподарських угідь на території населеного пункту (за згодою).

За поданням начальника Служби у справах дітей Корецької міської ради Наталії Корнійчук заслухано   питання         про  надання   статусу  дитини, позбавленої      батьківського піклування  стосовно чотирьох дітей.

Також розглянуто заяви, що надійшли до виконавчого комітету Корецької міської ради, про які членів виконкому  інформував  Андрій Сайчук,  керуючий справами (секретар) виконкому.

   На засіданні виконкому виступила Наталія Волківська, заступник головного лікаря КНП «Корецький центр ПМСД» Корецької міської ради, член виконкому, яка повідомила про можливість вакцинуватись бажаючим особам, оскільки  заклад отримав 160 доз вакцини проти COVID-19 та може  робити ці щеплення.

    Голова  Корецької територіальної громади Людмила Дмитрук  наголосила старостам  старостинських округів міської ради  про необхідність підключення віддалених старостинських округів до проєкту «Соціальна громада» з метою приймання документів на оформлення соціальних виплат, допомог, субсидій населенню цих округів на місці, щоб максимально забезпечити  державні гарантії у сфері соціального захисту населення.

 Також голова громади закликала всіх керівників установ, закладів, мешканців   долучитися до  прийняття активної участі у місячнику благоустрою, що розпочався 30 березня 2021 року.

    Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь