Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відбулась 18-а чергова сесія Корецької міської ради

Дата: 28.10.2021 20:01
Кількість переглядів: 438

    28 жовтня 2021 року  у малому залі засідань Корецької міської ради  за адресою:  площа        Київська, 5 м. Корець відбулося пленарне засідання чергової вісімнадцятої сесії Корецької міської ради восьмого скликання, якому передували засідання постійних  комісій за їх відповідним профілем.

   На цій сесії міської ради розглянуто 234 питання, за результатами їх розгляду ухвалено 232 рішень, з них- 201 щодо вирішення земельних питань, інші- стосуються життєдіяльності громади у різних галузях та сферах.

  Зокрема, внесено зміни до Програми діагностики, лікування та запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби   COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на 2021 рік,  якою передбачено додаткове виділення 80 тис. грн. з місцевого бюджету на придбання ще двох кисневих концентраторів у міську лікарню. Адже,  за інформацією В. Сухого, гол. лікаря,  КНП «Корецька міська лікарня», відповідно до рішення  Державної комісії  з ТЕБ та НС від 23.10.2021 року має розгорнути додаткові  ліжко-місця для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2.  Адміністрація закладу  вже придбала 4 концентратори за цією програмою, наразі вирішується питання щодо постачання кисню, оскільки Новоград-Волинська  киснева станція через критичну ситуацію в Житомирській області відмовилась від надання цих послуг  Корецькій міськлікарні.

    Внесено зміни до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2021 рік», де передбачено виділення коштів на  заробітну плату опалювачів в лікарських амбулаторіях загальної практики сімейної медицини сіл  Головниця, Устя, В. Клецька та Користь в сумі 160 тис. грн., оскільки ці заклади  не обігріваються природним газом.

 Затверджено фінансовий план та штатний розпис КНП «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Корецької міської ради на 2022 рік.

     Також   Н. Волківська, директор КНП «Корецький центр ПМСД», проіенформувала присутніх  про організацію  діяльності  пунктів щеплень на базі цього  закладу   та організацію видачі сертифікатів про вакцинацію внутрішнього та міжнародного зразків, про наявність вакцин, тощо. Детальна інформація розміщена на сайті КНП ««Корецький центр ПМСД».

      Внесено доповнення до  Комплексної програми  енергоефективності у Корецькій  територіальній громаді на 2021-2025 роки,  зокрема, розроблено  механізм підтримки ОСББ шляхом відшкодування частини суми кредиту, отриманого на впровадження енергоефективних та енергозберігаючих заходів, передбачених державною Програмою підтримки енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім».

       Внесено зміни до   інвестиційної програми  КП «Корецьжитловодоканал» на 2021 рік, затвердженої рішення Корецької міської ради від 12.12.2021 № 1650 та затверджено інвестиційну програму поводження  з побутовими відходами КП «Корецьжитловодоканал» на 2021 рік.

     Затверджено акти інвентаризації безхазяйного майна, виявленого на території Корецької міської територіальної громади. 

     Внесено зміни до штатного розпису  Комунальної установи «Корецький інклюзивно-ресурсний центр» Корецької міської ради, якими із 01.11.2021 року введено 1 штатну одиницю медсестри закладу.

    Заслухано  звіт щодо виконання місцевого бюджету Корецької міської ради за 9 місяців  2021 року та  внесено зміни до місцевого бюджету Корецької міської ради на 2021 рік.

   Затверджено Положення про проведення  конкурсу на посаду  директора комунальної установи «Корецький інклюзивно-ресурсний центр» Корецької міської ради та  оголошено конкурс на посаду директора комунальної установи  «Інклюзивно-ресурсний центр»  Корецької міської ради у зв’язку із закінченням  строку  дії контракту .

    Схвалено також Положення про публічні електронні консультації з громадськістю з питань, віднесених до компетенції органів місцевого самоврядування у Корецькій міській територіальній  громаді; Порядок проведення громадського обговорення (громадських слухань, зборів громадян, інших форм консультацій з громадськістю) кандидатури старости Корецької міської територіальної громади.; Порядок списання майна комунальної власності Корецької міської територіальної громади  та затверджено графік прийому громадян з особистих питань депутатами Корецької міської ради восьмого скликання.

  Схвалено звернення депутатів Корецької міської ради Рівненської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України з приводу належного фінансового забезпечення сфери охорони здоров’я та прийнято ряд інших рішень.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь