Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Рівненське районне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області інформує

Дата: 03.11.2021 09:50
Кількість переглядів: 321

   Фото без опису Рівненське районне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області інформує, що з початку року на території Корецької міської територіальної громади  виникло 21 пожежа, що на 19 % більше ніж за аналогічний період 2020 року – 17 пожеж. Прямі матеріальні збитки від пожеж збільшилися на 13 % та становлять 1 млн 125 тис. грн. проти 866 тис. грн. у 2020 році, побічні збитки від пожеж збільшилися на 45 % та становлять 3 млн. 360 тис. грн. проти 1 млн. 843 тис. грн. у 2020 році.

   Пожежами знищено та пошкоджено 20  будівель проти 15 у 2020 році              (+ 25 %), 0 одиниць техніки проти  1 ( - 100 %). В результаті пожеж з початку 2021 року загинула 1 людина, травмованих внаслідок пожеж не було, за аналогічний період 2020 року не загинула жодна особа, травми отримала 1 людина.

   Більшість пожеж  виникло у житловому секторі – 20 (95 % від загальної кількості), з них в житлових будинках  - 11 (55 % від кількості пожеж в житловому секторі та 52 % від загальної кількості).

  Основними причинами виникнення пожеж стали: порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей – 11 пожеж; необережне поводження з вогнем – 4 пожежі; порушення  правил монтажу та  експлуатації  електроустановок і електромереж –  5 пожеж; розряд блискавки – 1 пожежа.

   З настанням осінньо-зимового періоду Рівненське районне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області застерігає: суворе дотримання правил пожежної безпеки – запорука вашого благополуччя. Щоб не трапилось лиха, своєчасно очищуйте димоходи від сажі, не використовуйте для розпалювання пічок легкозаймисті речовини, не залишайте доглядати за пічним опаленням дітей, не використовуйте саморобні електронагрівачі!

    Пам’ятайте! Ваші здоров’я і життя у ваших руках.

 

 

 

Провідний інспектор ВЗ НС

Рівненського РУ ГУ ДСНС

України у Рівненській області                Роман БОНДАРУК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь