A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відбулося засідання постійної комісії міської ради

Дата: 25.04.2022 17:55
Кількість переглядів: 135

    25.04.2022 року з метою підготовки пленарного засідання чергової 25-ї сесії Корецької міської ради, яке відбудеться 28.04.2022 року, проведено спільне засідання постійних комісій з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, податкової та регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань освіти, культури, охорони  здоров’я, спорту,  соціального захисту, молодіжної  політики, зв’язків з  політичними  партіями та  громадськими  об’єднаннями, засобами  масової   інформації під головуванням Валентина Свінціцького.

Фото без опису

     На цьому засіданні розглянуто 19 питань, зокрема: у зв’язку із введенням трьох посад лікарів- інтернів комісіями рекомендовано погодити штатний розпис КНП «Корецька міська лікарня» на 2022 рік; рекомендовано внести зміни до Програми фінансової підтримки КНП «Корецька міська лікарня» на 2022 рік, а саме: у зв’язку із завершенням опалювального періоду виділено кошти з міської ради в сумі 643 тис. грн. на погашення заборгованості ТОВ «Тепло-Енергія» за використану лікарнею теплову енергію.

Фото без опису

Погоджено зміни до Цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та забезпечення організації заходів пожежної, техногенної безпеки на 2021-2025 роки у Корецькій міській територіальній громаді, відповідно до яких виділяються кошти в сумі 21 тис. грн. на придбання 10 спеціальних захисних костюмів для працівників ДПРЧ-15 7 ДПРЗ  ГУ ДСНС в Рівненській області, також погоджено виділення коштів в сумі 50 тис. на придбання паливно - мастильних матеріалів.

     Рекомендовано внесення змін до Програми профілактики злочинності та охорони громадського порядку у Корецькій міській територіальній громаді до 2023 року, затвердженої рішенням міської ради від 22.12.2021 № 2239, відповідно до якої надаються кошти в сумі 50 тис. на придбання паливно- мастильних матеріалів для потреб Корецького відділення поліції № 7 РРУП в Рівненській області.

      Погоджено внесення змін до Програми матеріальної підтримки добровольчого формування Корецької міської територіальної громади на 2022 рік, відповідно до яких передбачено виплату разової нецільової грошової допомоги членам ДФТГ.

Фото без опису

    Розглянуто питання про затвердження кошторисів закладів освіти територіальної громади зі змінами, яке викликано відповідною постановою КМУ від 01.04.2022 № 401, на підставі якої в умовах правового режиму воєнного стану зменшено державну освітню субвенцію на 10%, а це -11 млн. 225 тис. грн. коштів на виплату заробітної плати вчителям.

Фото без опису

   Рекомендовано також внести зміни до бюджету Корецької міської територіальної громади на 2022 рік.

Фото без описуСхвалено також проєкти рішень міської ради: «Про внесення доповнень до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Корецької міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду на аукціоні, затвердженого рішенням міської ради від 22.07.2021 № 1227»; «Про намір передачі в оренду майна, що належить до комунальної власності Корецької міської територіальної громади»; «Про затвердження умов та додаткових умов оренди комунального майна Корецької міської територіальної громади, що міститься в Переліку першого типу шляхом проведення аукціону».

   За результатом розгляду цих та інших питань постійні комісії ухвалили відповідні рішення.

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь