Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Корецька міська рада інформує

Дата: 26.04.2022 17:04
Кількість переглядів: 151

З метою вивчення та якісної підготовки пленарного засідання  чергової  25-ї сесії  Корецької міської ради 26 квітня 2022 року проведено спільне засідання постійних депутатських комісій міської ради з питань розвитку промисловості, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, торгівлі, побуту та транспорту  та постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку та врегулювання конфлікту інтересів під головуванням Андрія Чекальського. На засіданні комісії розглянуто 13 питань,   зокрема: погоджено зміни до Цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та забезпечення організації заходів пожежної, техногенної безпеки на 2021-2025 роки у Корецькій міській територіальній громаді, відповідно до яких виділяються кошти в сумі 21 тис. грн. на придбання 10 спеціальних захисних костюмів для працівників 15-ДПРЧ 7 ДПРЗ  ГУ ДСНС в Рівненській області, також погоджено виділення коштів в сумі 50 тис. на придбання паливно - мастильних матеріалів.

Фото без опису Фото без опису

Рекомендовано сесії міської ради внести зміни до Програми профілактики злочинності та охорони громадського порядку у Корецькій міській територіальній громаді до 2023 року, затвердженої рішенням міської ради від 22.12.2021 № 2239, відповідно до якої надаються кошти в сумі 50 тис. на придбання паливно- мастильних матеріалів для потреб Корецького відділення поліції № 7 РРУП в Рівненській області.

Погоджено внесення змін до Програми матеріальної підтримки добровольчого формування  Корецької міської територіальної громади на 2022 рік, відповідно до яких передбачено виплату разової нецільової грошової допомоги членам ДФТГ.  

Рекомендовано також внести зміни до бюджету Корецької міської територіальної громади на 2022 рік.

Схвалено проєкти рішень міської ради: «Про внесення доповнень до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Корецької міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду на аукціоні, затвердженого рішенням міської ради від 22.07.2021 № 1227»; «Про намір передачі в оренду майна, що належить до комунальної власності Корецької міської територіальної громади»; «Про затвердження умов та додаткових умов оренди комунального майна Корецької міської територіальної громади, що міститься в Переліку першого типу шляхом проведення аукціону».

Розглянуто проєкти рішень міської ради щодо затвердження інвестиційних програм поводження з побутовими відходами та з централізованого водопостачання та водовідведення КП «Корецьжитловодоканал» на 2022 рік, які рекомендовано до затвердження на сесії міськради.

 

Сьогодні відбулося також і засідання постійної депутатської комісії міської ради з питань земельних відносин, екології, будівництва та розвитку інфраструктури, охорони пам’яток та благоустрою під головуванням Аліни Коваленко, на якому вивчалися та обговорювались питання, які розглядатимуться на сесії міської ради 28 квітня 2022 року  для надання обґрунтованих рекомендацій, висновків щодо ухвалення рішень ради із цих питань. Зокрема, заслухано про виконання Програми розвитку земельних відносин у Корецькій міській тери- торіальній громаді за 2021 рік, на реалізацію заходів якої виділено коштів: із місцевого бюджету - 62 330 грн та залучено інших коштів- 127 000 грн ( на виготовлення документацій із землеустрою, оплату топографо-геодезичних та картографічних послуг, тощо).

Фото без опису Фото без опису

 Розглянуто проєкт Положення про комісію з розгляду та вирішення земельних спорів та Порядку їх розгляду на території Корецької міської територіальної громади, а  також погоджено її персональний склад.

Розглянуто  також  6 земельних питань.

За результатом розгляду цих  проєктів рішень міської ради  постійні комісії рекомендували затвердити їх на пленарному засіданні чергової 25-ї сесії міської ради.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь