Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відбулось пленарне засідання 25-ї чергової сесії Корецької міської ради

Дата: 28.04.2022 17:19
Кількість переглядів: 367

      28.04.2022 у залі засідань Корецької міської ради відбулося пленарне засідання чергової двадцять п’ятої сесії Корецької міської ради восьмого скликання, якому передували засідання постійних  комісій за їх відповідним профілем. Участь у пленарному засідання взяло 24 депутати міської ради.

      На цій сесії міської ради розглянуто 30 питань, за результатами їх розгляду ухвалено 29 рішень, з них- 5 щодо вирішення земельних питань, інші- стосуються життєдіяльності громади у різних галузях та сферах. Зокрема, погоджено штатний розпис комунального некомерційного підприємства «Корецька міська лікарня» Корецької міської ради на 2022 рік у зв’язку із введенням трьох посад лікарів- інтернів; внесено зміни до Програми фінансової підтримки КНП «Корецька міська лікарня» на 2022 рік, а саме:  у зв’язку із завершенням опалювального періоду виділено кошти з міської ради в сумі 643 тис. грн. на погашення заборгованості ТОВ «Тепло-Енергія» за використану лікарнею теплову енергію та із державного бюджету 750 тис. грн.  на влаштування кисневої станції.

      Внесено зміни до Цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та забезпечення організації заходів пожежної, техногенної безпеки на 2021-2025 роки у Корецькій міській територіальній громаді, відповідно до яких виділяються кошти в сумі 21 тис. грн. на придбання 10 спеціальних захисних костюмів для працівників ДПРЧ-15 7 ДПРЗ  ГУ ДСНС в Рівненській області, також  надано кошти в сумі 50 тис. на придбання паливно - мастильних матеріалів.

       Внесено зміни до Програми профілактики злочинності та охорони громадського порядку у Корецькій міській територіальній громаді до 2023 року, затвердженої рішенням міської ради від 22.12.2021 № 2239, відповідно до якої надаються кошти в сумі 50 тис. на придбання паливно- мастильних матеріалів для потреб Корецького відділення поліції № 7 РРУП в Рівненській області.

      Внесено зміни до Програми матеріальної підтримки добровольчого формування  Корецької міської територіальної громади на 2022 рік, відповідно до яких передбачено виплату разової нецільової благодійної допомоги членам ДФТГ, які уклали контракт добровольця та не мають  інших джерел доходу.

     Погоджено кошториси закладів освіти територіальної громади зі змінами відповідно до постанови КМУ від 01.04.2022 № 401, на підставі якої в умовах правового режиму воєнного стану зменшено державну освітню субвенцію на 10%, а це -11 млн. 225 тис. грн. коштів на виплату заробітної плати вчителям впродовж 2022 року.

   Внесено зміни до бюджету Корецької міської територіальної громади на 2022 рік.

      Прийнято рішення міської ради: «Про внесення доповнень до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Корецької міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду на аукціоні, затвердженого рішенням міської ради від 22.07.2021 № 1227»; «Про намір передачі в оренду майна, що належить до комунальної власності Корецької міської територіальної громади»; «Про затвердження умов та додаткових умов оренди комунального майна Корецької міської територіальної громади, що міститься в Переліку першого типу шляхом проведення аукціону».

      Розглянувши заяву Віктора Дмитрука про необхідність перейменування вул. Пушкіна у м. Корець та інших, з метою зменшення інформаційного та культурологічного впливу московського наративу на світогляд жителів Корецької міської територіальної громади, створення передумов для унеможливлення агітаційно-пропагандистської діяльності вороже налаштованих до України осіб прийнято відповідне рішення, яким створено комісію з перейменування об’єктів благоустрою на території Корецької міської територіальної громади, назви яких пов’язані з російською федерацією, під час дії воєнного стану, введеного Указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженим Законом України від 24.02.2022 № 2102-ІХ «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» (далі – Комісія), яка має здійснити моніторинг зазначених вище об’єктів благоустрою та оприлюднити їх перелік на офіційному вебсайті Корецької міської територіальної громади, сторінці й мережі Facebook та в інформаційному тижневику «Вісник Кореччини» до 04.05.2022, далі - здійснити в електронній формі збір пропозицій щодо перейменування об’єктів благоустрою на території Корецької міської територіальної громади, назви яких пов’язані з російською федерацією до 09.05.2022; провести рейтингове електронне голосування щодо запропонованих назв об’єктів благоустрою на території Корецької міської територіальної громади до 12.05.2022; після цього подати відповідні пропозиції щодо перейменування об’єктів благоустрою на території Корецької міської територіальної громади, назви яких пов’язані з російською федерацією, у вигляді проєкту рішення Корецької міської ради.

      Внесено зміни та доповнення до рішення Корецької міської ради від 08.12.2020 № 20           «Про утворення виконавчого комітету Корецької міської ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу», якими до персонального складу виконавчого комітету міської ради включено наступних осіб: Іващука Анатолія, начальника відділу соціального захисту населення Корецької міської ради, Крупич Ірину, начальника Корецької ДПІ ГУДПС у Рівненській області; Кудрявцева Юрія,  начальника П’ятого відділу Рівненського  районного  територіального центру комплектування та соціальної підтримки Рівненської області та Бондарука Романа, начальника 15 ДПРЧ 7 ДПРЗ  ГУ ДСНС України у Рівненській області.

     Заслухано  про виконання Програми розвитку земельних відносин на території Корецької територіальної громади за 2021 рік  та затверджено Порядок розгляду та вирішення земельних спорів на території Корецької міської територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь