A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Корецької міської ради

Дата: 07.07.2022 18:05
Кількість переглядів: 205

Фото без опису Фото без опису

Сьогодні, 07.07.2022 року, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Корецької міської ради, на якому створено комісію для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг. Також визначили обсяг та джерела компенсації витрат особам, що тимчасово розмістили внутрішньо переміщених осіб за липень 2022 року.

Фото без опису

Інформував виконком, начальник відділу соціального захисту населення міської ради, Анатолій Іващук.

Фото без опису 

Затверджено акти приймання-передачі окремого індивідуального визначеного майна державної власності, яке передається у комунальну власність Корецької міської територіальної громади для забезпечення функціонування центру адміністративних послуг, про, що, інформував начальник ЦНАПу Корецької міської ради, Василь Данилюк

Фото без опису

Створено комісію для забезпечення вимог пожежної та техногенної безпеки об’єктів тимчасового або постійного перебування внутрішньо переміщених осіб, що розташовані на території КТГ. Інформацію надав Тарас Чернюк, відповідальна особа за цивільний захист у Корецькій ТГ.

Фото без опису

Оголошено конкурс з визначення виконавця послуг поводження з побутовими відходами на території Корецької міської ради та вирішено провести його 16 серпня 2022 року.

Також затверджено склад конкурсної комісії з питань організації та проведення конкурсу з визначення виконавця послуг поводження з побутовими відходами на території Корецької міської  ради та затверджено її склад. Затверджено конкурсну документацію з умовами проведення конкурсу з визначення виконавця послуг поводження з побутовими відходами на території Корецької міської  ради. Інформував Микола Ляшук, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та економічної політики міської ради.

Фото без опису

Про стан виконання делегованих повноважень, передбачених ст..38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», щодо розгляду звернень, які надійшли до виконавчого комітету за І півріччя 2022 року, інформувала Ірина Опанасюк, в.о. начальника загального відділу та організаційно-кадрової роботи міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь