Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Людина- не товар!

Дата: 03.08.2022 15:36
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

      Торгівля людьми є одним із найсерйозніших злочинів проти людства, який має як економічні, так і соціальні, педагогічні, психологічні причини.

      Незважаючи на здійснення певних зусиль з боку держави в напрямку протидії торгівлі людьми – прийняття та виконання Комплексної програми протидії торгівлі людьми, проблема торгівля людьми залишається актуальною і це негативне явище має стійкі тенденції до поширення.

       Щороку 30 липня в Україні відзначається Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми.

      03.08.2022 року головним юристом відділу «Корецьке бюро правової допомоги» Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксаною Кречмаровською, спільно з працівниками  Рівненського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області , для клієнтів пробації, які перебувають на обліку в даному підрозділі було проведено правоосвітницькій захід з метою уникнути біди в майбутньому та не потрапити у рабство, оскільки торгівля людьми не визнає державних кордонів не зважає на відмінності між розвинутими і державами, що розвиваються. Вона легко адаптується як до бідності, так  і до розкоші, є актуальною майже для всіх народів.

    Під час проведення заходу Оксана Кречмаровська проінформувала учасників заходу про актуальність цієї проблематики у сучасному світі та розповіла про засоби протидії цьому ганебному явищу. Боротьба із цим злочином, порушенням прав людини в сучасному  світі вимагає об’єднання зусиль міжнародної спільноти та громадськості кожної країни.

      Також було зазначено, що згідно «Закону про безоплатну правову допомогу», особи, які стали жертвами торгівлі людьми-сучасного рабства, мають право на представництво інтересів за рахунок держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь