A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Проведено чергове засідання виконкому Корецької міської ради

Дата: 17.08.2022 21:46
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

Сьогодні, 17.08.2022 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Корецької міської ради, участь у якому взяли 18 його членів. На засіданні розглянуто 20 питань.

Фото без опису

Про заходи щодо утримання та готовності захисних споруд цивільного захисту до використання за призначенням, проведення їх інвентаризації  у Корецькій міській територіальній громаді інформував Тарас Чернюк, головний спеціаліст  відділу містобудування, архітектури, житлово - комунального господарства та економічної політики, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій міської ради. Наразі у громаді комісією з обстеження існуючого фонду захисних споруд спільно з Корецьким сектором ГУ ДСНС України у Рівненській області; власниками, балансоутримувачами захисних споруд цивільного захисту незалежно від форми власності проводяться обстеження об’єктів, з метою визначення їх придатними для використання.

Фото без опису

Про встановлення розміру тарифів (вартості робіт та послуг) КП «Корецьжитловодоканал» інформував Віталій Коробка, головний інженер КП «Корецьжитловодоканал». Цим рішенням затверджено калькуляції вартості робіт та  послуг, які надаватиме комунальне підприємство з 01.09.2022 року, зокрема: вартість одного виїзду асенізаційної машини ГАЗ-53 за межі м.Корець-1717,75; у межах м. Корець- 1065,25; вартість однієї години роботи сміттєвоза за межами м. Корець: ГАЗ-3309 -  2077,43; СБМ-301/2- 1851,5; вартість оренди трактора Бєларус МТЗ-82.1 за одну годину-1081,3; вартість оренди екскаватора ЕО-2621А за одну годину-1056,6; вартість оренди вантажного автопідйомника ГАЗ-5201 за одну годину-1231,64.

Фото без опису

Також на підставі Протоколу засідання конкурсної комісії з організації та проведення конкурсу на надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території громади визначено КП «Корецьжитловодоканал» виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Корецької міської ради. Відповідними рішеннями надано дозволи на знесення аварійних дерев за шістьма зверненнями. Із зазначених питань інформував Володимир Петрук, провідний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово - комунального господарства та економічної політики, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій  міської ради

Фото без опису

Розглянуто два питання за клопотанням начальника Служби у справах дітей Корецької міської ради Наталії КОРНІЙЧУК в частині захисту прав та інтересівдітей, передбачених чиним законодавством.

Фото без опису

Продовжено договори щодо надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «АТБ-Маркет» та ТОВ«БАУ ВЕСТ» ще на один рік.

Фото без опису

Про свою роботу за сім місяців 2022 року звітували старости Бриківського та Користівського старостинських округів. Під час звітування обговорювались також і питання про забезпечення функціонування транспортного перевезення населення, вивезення твердих побутових відходів від населення, , тощо, а також забезпечення належної роботи закладів, установ у старостинських округах, підготовки до роботи в осінньо-зимовий період.

Фото без опису

Фото без опису

Затверджено план роботи виконавчого комітету Корецької міської ради на вересень 2022 року.

За результатами розгляду прийняті відповідні рішення.

Окрім основних питань, також розглянуто 86 заяв від жителів територіальної громади, в тому числі: 85 про надання матеріальної допомоги на суму 65 900грн, з них –членам сімей мобілізованих осіб -29 500грн.

Розглянуто звернення щодо присвоєння почесного звання «Мати-героїня»Шилан Людмилі, жительці с. Гвіздів.

За результатами розгляду прийнято відповідні рішення.

Окрім основних питань, Людмила Дмитрук, голова територіальної громади, обговорила з членами виконавчого комітету поточні питання, зокрема, повідомила про продовження правового режиму воєнного стану до 21 листопада 2022 року та наголосила про необхідність дотримання всіх умов та правил, зокрема, комендантської години, тощо, передбачених законодавством України у воєнний стан.

Фото без опису

Повідомлено також членам виконкому, старостам про необхідність роз’яснення мешканцям територіальної громади щодо заходів, які вживаються урядом для забезпечення безперебійного постачання природного газу в опалювальний період в умовах воєнного стану. Йдеться про можливу погодинну подачу природного газу для потреб населення за погодженими графіками, а тому громадяни мають завчасно подбати про заготівлю дров, тощо для обігріву своїх осель.

Фото без опису

Анатолій Іващук, начальник відділу соціального захисту населення міської ради, довів до відома присутніх про можливість оформлення житлових субсидій, компенсацій, пільг, в тому числі: і для внутрішньо переміщених осіб, для оформлення яких потрібно звернутись у ЦНАП міської ради або старостинські округи за місцем проживання чи перебування громадян.

Начальник П’ятого відділу Рівненського РТЦК та СП та член виконкому Юрій Кудрявцев проінформував присутніх про те, що за повідомленнями 23,24 серпня зі сторони Білорусі можливе завдання ракетних ударів, тому, зважаючи на це, всім мешканцям територіальної громади необхідно вчасно реагувати на сигнал «Повітряна тривога» та прямувати в укриття, не нехтуючи правилами безпеки. Також надав роз’яснення про те, що юнаки 18-27 річного віку, які являються призовниками, не підлягають мобілізації.

Фото без опису

Голова громади Людмила Дмитрук довела до відома членів виконкому про налагодження співпраці з АТ «Укрпошта», місцеві працівники якої погодились розносити та вручати особисто платникам повідомлення про плату за землю(земельний податок) за 2022 рік, а також зразу ж на місці брати цю проплату від мешканців громади за відповідними квитанціями. Цією послугою вже можуть скористатися жителі Жадківського та Новокорецького старостинських округів Корецької громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь