A A A K K K
для людей із порушенням зору
Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

ВІДБУЛАСЬ ПІДСУМКОВА ОНЛАЙН НАРАДА З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ГРОМАДИ

Дата: 30.08.2022 16:15
Кількість переглядів: 263

30 серпня 2022 року відбулася онлайн - нарада з керівниками закладів освіти громади за участю міського голови Людмили Дмитрук.

Під час наради обговорили підсумки 2021-2022 навчального року та пріоритетні напрямки роботи на 2022-2023 навчальний рік. У своїй доповіді начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради Роман Силін акцентував увагу на особливостях організації освітнього процесу, формах навчання учнів у новому навчальному році. Головні спеціалісти відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради, керівник КЗ «Корецький інклюзивно-ресурсний центр» Ніна Дець ознайомили присутніх з особливостями організації освітнього процесу в закладах освіти, станом та перспективами підвищення кваліфікації педагогічних працівників у новому навчальному році, особливостями навчання дітей з особливими освітніми потребами.

Міський голова Людмила Дмитрук подякувала керівникам шкіл за підготовку закладів освіти до роботи у новому навчальному році, за створення належних безпечних умов навчання та виховання, за дієву співпрацю з батьківською громадою. Звернула особливу увагу на забезпечення якісної підготовки опалювальних систем закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період.

Підсумовуючи результати наради, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради Роман Силін подякував керівникам закладів освіти за проведену роботу, побажав вдалого старту нового навчального року та мирного неба усім учасникам освітнього процесу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь