Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відбулось пленарне засідання 31- ї сесії Корецької міської ради

Дата: 22.09.2022 17:07
Кількість переглядів: 153

Сьогодні, 22 вересня 2022 року проведено пленарне засідання 31-ї чергової сесії Корецької міської ради. На засіданні за участю 23 депутатів ради розглянуто 38 питань.

Внесено зміни до Програми фінансової підтримки КНП «Корецька міська лікарня» Корецької міської ради на 2022 рік, відповідно до яких передбачено кошти на виготовлення проектно- вишукувальної документації для лікувального киснепостачання головного корпусу лікарні у сумі 44,6 тис. грн, а також внесено зміни і до Програми розвитку та фінансової підтримки КНП «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Корецької міської ради на 2022 рік, які передбачають виділення коштів із міського бюджету на заробітну плату працівникам фельдшерсько- акушерських пунктів та пунктів здоров’я у сумі 543 тис. грн. та на оплату заробітної плати опалювачам в сумі 98 тис. грн. до кінця 2022 року.

Схвалено внесення змін до Програми «Шкільний автобус» на 2021 – 2023 роки, затвердженої рішенням Корецької міської ради від 23.03.2021 № 462, відповідно до яких передбачено кошти у сумі 720 тис. грн. на умовах співфінансування державному бюджету на придбання нового шкільного автобуса у Корецьку територіальну громаду.

Погоджено штатні розписи всіх закладів загальної середньої освіти територіальної громади та затверджено рішення «Про розподіл субвенції із місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами між закладами освіти Корецької міської територіальної громади у 2022 році у сумі 613 тис. грн », із яких інформував Роман СИЛІН, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради.

Внесено зміни до Програми матеріальної підтримки учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, мобілізованих осіб, військовослужбовців та контрактників Корецької міської ради на 2022 – 2024 роки. Як зазначив Анатолій ІВАЩУК, начальник відділу соціального захисту Корецької міської ради, число мобілізованих осіб у територіальній громаді збільшилось, тому виникла потреба у виділенні додаткових коштів у сумі 80 тис. грн. для надання допомоги членам сімей мобілізованих осіб.

Розглянуто клопотання управління соціального захисту населення Рівненської районної військової адміністрації та відділу соціального захисту населення Корецької міської щодо виділення коштів із місцевого бюджету на фінансування компенсаційних виплат фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі за вересень поточного року з врахуванням здійснення цих виплат до кінця 2022 року, відповідно до яких з місцевого бюджету виділено кошти у сумі 390 тис. грн. Також внесено зміни до Програм «Поліцейський офіцер громади» у Корецькій міській територіальній громаді на 2021 – 2023 роки та до Програми профілактики злочинності та охорони громадського порядку у Корецькій міській територіальній громаді до 2023 року. Розглянуто та схвалено клопотання П’ятого відділу Рівненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки про виділення коштів на придбання будівельних матеріалів для проведення ремонту приміщення відділу у сумі 200 тис. грн. та 7 Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Рівненській області від 29.08.2022 № 303 про надання субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на придбання паливно- мастильних матеріалів у сумі 100 тис. грн. для функціонування підрозділу у 2022 році; клопотання командира в/ч № А7071 та командира в/ч А 7032 про надання субвенції із місцевого бюджету цим військовим частинам на придбання інженерного військового майна, матеріалів для господарської діяльності та паливно-мастильних матеріалів. На цьому пленарному засіданні затверджені також рішення міської ради: «Про внесення змін до Програми висвітлення діяльності Корецької міської ради, її виконавчого комітету, посадових осіб та депутатів міської ради засобами масової інформації на 2022 рік»; «Про внесення змін до Програми благоустрою Корецької територіальної громади та розвитку комунального підприємства «Корецьжитловодоканал» Корецької міської ради на 2022 рік»; «Про внесення змін до бюджету Корецької міської територіальної громади на 2022 рік»; «Про затвердження Порядку встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, пам’ятників, меморіальних об’єктів та анотаційних дошок на території Корецької міської територіальної громади».

Схвалено звернення депутатів Корецької міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо захисту громадян від енергетичного колапсу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь