Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Відбулось пленарне засідання 32- ї сесії Корецької міської ради

Дата: 27.10.2022 17:41
Кількість переглядів: 143

Сьогодні, 27.10.2022 року проведено пленарне засідання  32-ї чергової сесії  Корецької міської ради. На засіданні за участю 22 депутатів ради розглянуто 64 питання.

Фото без опису

Перед початком пленарного засідання голова громади Людмила Дмитрук представила депутатам міської  ради поліцейських офіцерів громади, закріплених за поліцейськими дільницями наказом начальника ГУ НП в Рівненській області Олексія Камишанського. Поліцейську дільницю № 95 (м.Корець, с.Новий Корець, с.Жадківка, с.Старий Корець) обслуговує лейтенант поліції Олег Тарасович, поліцейську дільницю № 96 (с.Гвіздів, с.Морозівка, с.Голичівка, с.Весняне, с.Сторожів, с.Франкопіль, с.Устя, с.Дерманка) обслуговує капітан поліції Іван Васильчук.

Фото без опису

Поліцейська станція Корецької міської територіальної громади розміщена на першому поверсі міської ради (м.Корець, пл..Київська, 5) та обладнана всім необхідним для проведення роботи у комфортних умовах з усією потрібною оргтехнікою.

Фото без опису

У зв’язку зі збільшенням з 01 жовтня цього року  розміру мінімальної заробітної плати погоджено штатні розписи на 2022 рік зі змінами: КНП «Корецька міська лікарня», КНП «Корецький центр ПМСД», КП «Міжлікарняна аптека», КЗ «Корецький територіальний центр», КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа», КЗ «Мистецька школа», КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості», КЗ «Центр культури, дозвілля, туризму, бібліотечної та музейної справи», КУ «Корецький інклюзивно-ресурсний центр», структурного підрозділу «Адміністративно - господарська група» відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту та 22 закладів загальної середньої освіти Корецької міської територіальної громади на 2022 рік.

Фото без опису

Також затверджено фінансові плани на 2023 рік КНП «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги», КП «Міжлікарняна аптека» та КП «Добробут та погодити їх штатні розписи на 2023 рік.

Фото без опису

Внесено зміни до Програми розвитку та фінансової підтримки КНП «Корецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Корецької міської ради на 2022 рік, та затверджено аналогічну програму на 2023 рік , якою передбачається фінансова підтримка закладу у сумі 3 556 000 грн.

Фото без опису

Затверджено рішення « Про Програму організації харчування здобувачів освіти Корецької міської територіальної громади на 2023 рік»,  «Про Програму «Творча обдарованість» на 2023-2026 роки у Корецькій міській територіальній громаді», «Про Програму контролю за утриманням домашніх тварин та регулювання чисельності  безпритульних тварин гуманними методами на території Корецької міської ради на 2022–2026 роки»,  Про затвердження передавальних актів балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів шести юридичних осіб публічного права- закладів дошкільної освіти, які приєдналися до закладів загальної середньої освіти та стали їх структурними підрозділами, зокрема, дитячих садків: «Барвінок» с. Харалуг, «Берізка» с. Черниця, «Сонечко» с. Крилів, «Первоцвіт» с. Головниця, «Ромашка» с. Весняне, «Сонечко» с. Морозівка та  затверджено у новій редакції Статути закладів загальної середньої освіти - правонаступників, до яких приєднано  ці структурні підрозділи: «Харалузька початкова школа», «Черницька гімназія», «Крилівський ліцей», «Головницька гімназія», «Веснянська гімназія», «Морозівська гімназія».

Фото без опису

Схвалено внесення змін до бюджету Корецької міської територіальної громади на 2022 рік та  звіт щодо виконання місцевого бюджету Корецької міської ради за 9 місяців 2022 року, про що інформувала Людмила Воят, начальник фінансового відділу Корецької міської ради. Як зазначила Людмила Воят, дохідна частина загального фонду місцевого бюджету Корецької міської громади за 9 місяців 2022 року становить 162 697,6 тис. грн. Виконання планових призначень за цей період забезпечено на 100,5 %. Бюджет громади по власних та закріплених доходах за січень – вересень 2022 року виконано на 101,6 %, тобто, при затвердженому плані на звітний період 59 413,7 тис. грн, фактично надійшло 60 385,2 тис.грн, або більше на 971,5 тис.грн.

Фото без опису

На сесії також прийнято рішення: Про закріплення майна комунальної власності Корецької територіальної громади на праві оперативного управління за комунальним закладом «Корецький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Корецької міської ради, Про закріплення майна комунальної власності Корецької територіальної громади на праві оперативного управління за КНП «Корецький центр ПМСД», Про внесення доповнень до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Корецької міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду на аукціоні, затвердженого рішенням міської ради від 22.07.2021 № 1227, Про намір передачі в оренду майна, що належить до комунальної власності Корецької міської територіальної громади, Про затвердження умов та додаткових умов оренди комунального майна Корецької міської територіальної громади, що міститься в Переліку першого типу шляхом проведення аукціону, Про затвердження звіту про оцінку майна комунальної власності Корецької територіальної громади, Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування у м. Корець, вул. Київська, 69, Про затвердження об’єктів комунальної власності Корецької міської територіальної громади, що підлягає приватизації, з яких депутатів інформувала Катерина Андрійчук, головний спеціаліст юридичного відділу міської ради.

Фото без опису

Прийнято також 16 рішень щодо земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь