Корецька міська територіальна громада
Рівненська область, Рівненський район

Проведено чергове засідання виконкому Корецької міської ради

Дата: 16.11.2022 16:30
Кількість переглядів: 140

Сьогодні, 16.11.2022 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Корецької міської ради, участь у якому взяли 19 його членів. На засіданні розглянуто 21 питання.

Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Корецької міської ради за 10 місяців 2022 року інформувала Катерина Андрійчук, головний спеціаліст юридичного відділу міської ради, секретар цієї комісії, яка зазначила, що адміністративна комісія в своїй роботі, передусім, ставить завдання щодо вжиття заходів з попередження та профілактики правопорушень, а лише потім застосування штрафних санкцій.

За період з 01 .01. 2022 року по 31.10. 2022 року проведено 10 засідань комісії, на яких розглянуто 28 протоколів про адміністративні правопорушення, а саме:14 протоколів за статтею 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів»;2 протоколи за частиною 1 статі 155 КУпАП «Порушення правил торгівлі і надання послуг працівниками торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, громадянами, які займаються підприємницькою діяльністю»;

6 протоколів за частиною 2 статі 156 КУпАП «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами»;4 протоколи за статтею 159 КУпАП «Порушення правил торгівлі на ринках»;2 протоколи за статтею 186 КУпАП «Самоуправство».

За результатами розглянутих справ адміністративною комісією винесено 28 постанов про притягнення порушників до відповідальності з накладанням штрафу на загальну суму 45 628,00 грн, із них сплачено в добровільному порядку 39 328,00 грн., що складає 86,2% від загальної суми накладених штрафів. Скарги на роботу адміністративної комісії не надходили, а винесені постанови не оскаржувалися.

Про виконання делегованих повноважень, передбачених ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо стану надання послуг населенню комунальним підприємством «Корецьжитловодоканал» інформував Андрій Чекальський, директор комунального підприємства «Корецьжитловодоканал».

На території м. Корець підприємство надає населенню послуги з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення та поводження з побутовими відходами й низку інших послуг. Станом на 01.11.2022 року населенню м. Корець подано 19,10 тис. м3 питної води на загальну суму 471,80 тис. грн. з ПДВ. Відведено стоків 11,80 тис. м3 на загальну суму 453,60 тис. грн. з ПДВ. Вивезено твердих побутових відходів на загальну суму 641,80 тис. грн. Загальна сума наданих основних послуг підприємства складає: 1567,20 тис. грн.. На якість цих послуг в умовах воєнного стану та значних економічних проблем також впливає і сумлінність в оплаті споживачами отриманих послуг (92% відсоток оплати наданих послуг). Також не дотримання правил користування системами централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, неодноразово призводить до засмічення мереж централізованого водовідведення, як наслідок, виходу з ладу насосних агрегатів та засмічення самої мережі.

Виконавчий комітет Корецької міської ради. розглянувши клопотання КП «Корецьжитловодоканал також затвердив структуру, чисельність та штатний розпис комунального підприємства.

На цьому засіданні схвалено зміни до Програми економічного та соціального розвитку Корецької територіальної громади на 2022-2024 роки», з яким членів виконкому ознайомив Микола Ляшук, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, економічної політики, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій.

Також схвалено і проект бюджету Корецької міської територіальної громади на 2023 рік. Як інформувала Людмила ВОЯТ, начальник фінансового відділу Корецької міської ради, доходи місцевого бюджету передбачено у сумі 135 465 500 гривень, у тому числі доходи загального фонду місцевого бюджету – 132 812 700 гривень та доходи спеціального фонду місцевого бюджету – 2 652 800 гривень; а видатки місцевого бюджету у сумі 135 465 500 гривень, у тому числі видатки загального фонду місцевого бюджету – 132 812 700 гривень та видатки спеціального фонду місцевого бюджету – 2 652 800 гривень.

Про заходи готовності органів управління та сил до попередження, ліквідації аварій та надзвичайних ситуацій в осінньо - зимовий період 2022 – 2023 років на території Корецької міської ради інформував Роман БОНДАРУК, начальник 15 ДПРЧ 7 ДПРЗ.

Розглянуто також дев’ять питань за клопотанням Служби у справах дітей Корецької міської ради в частині захисту прав та інтересів дітей, передбачених чинним законодавством.

Затверджено план роботи виконавчого комітету Корецької міської ради на грудень 2022 року.

Надано дозвіл на встановлення меморіальної дошки, на будівлі закладу загальної середньої освіти «Головницька гімназія» Корецької міської ради за адресою с. Головниця вул. Середня,8 на честь загиблого воїна Василя Анатолійовича Окушка, жителя с. Головниця.

Окрім основних питань, також розглянуто заяви від жителів територіальної громади, в тому числі: 12 осіб про надання матеріальної допомоги на суму 9 500 грн. та 19 осіб про надання одноразової грошової допомоги членам сімей загиблих військовослужбовців, учасників бойових дій та мобілізованих осіб на суму 20 500грн.

За результатами розгляду прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь